Quentin Tarantino võitles murdvarastega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Quentin Tarantino 2018
Quentin Tarantino 2018 Foto: CAP/MFS / Image supplied by Capital Pictures/Scanpix

Tuntud režissööri Quentin Tarantino Los Angelese koju murdsid 16. detsembril enne südaööd sisse murdvargad ja majaomanikul tuli nendega «lahing» maha pidada.

Lehekülje tmz.com andmetel oli sissetungijaid kaks, nad sisenesid majja, olles hoone tagaküljel akna lõhkunud.

Juba voodis olnud Tarantino kuulis kummalist heli ja läks vaatama, mis toimub. Ta leidis oma kodust kaks võõrast, kes teda ründasid, murdes tal väidetavalt ühe roide.

Kuulus režissöör lasi käiku oma võitlusoskused, mis oletatavalt mõju avaldasid, sest murdvargad lahkusid lõpuks.

Siiski jõudsid nad lisaks kehalistele vigastustele teitada Tarantinole ka majanduslikku kahju, viies kaasa sularaha, ehteid ja disainerrõivaid.

Tarantino maja asub Los Angelese jõukas linnaosas, kus on palju turvakaameraid. Politsei loodab turvakaamersalvestiste abil murdvargad kindlaks teha ja nad tabada.

55-aastane Tarantino abiellus novembris Iisraeli poplaulja, 35-aastase Daniela Pickiga. Ei ole teada, kas režissööri naine oli sissemurdmise ajal kodus.

Quentin Tarantino ja ta naine Daniela Pick nende pulmapäeval 28. novembril 2018
Quentin Tarantino ja ta naine Daniela Pick nende pulmapäeval 28. novembril 2018 Foto: gotpap/starmaxinc.com / Starmax/PA Images/Scanpix

Los Angelese politsei teatel on viimastel kuuldel Los Angelese piirkonnas mitmete kuulsuste kodudesse sisse murtud. Korrakaitsjate arvates on tegemist gängiga, mis on võtnud kuulsate ja rikaste elukohad sihikule.

Politsei kutsus elanikke üles andma teada, kui nad märkavad oma kodu juures kahtlaseid isikuid liikumas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles