Uuel aastal uue hooga: Robert Rool lahkub ja saade «Krimi» saab uue saatejuhi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Rool lahkub ja saade «Krimi» saab uue saatejuhi
Robert Rool lahkub ja saade «Krimi» saab uue saatejuhi Foto: MADIS SINIVEE / EESTI MEEDIA/SCANPIX

Nii nagu on Kanal2 enda programmis uuel aastal teinud mitmeid suuri muudatusi, on üks suuri muutuseid eesootamas ka saadet «Krimi». Seda aastaid juhtinud Robert Rool astub sellelt ametikohalt tagasi ning teda asendab Kristjan Ojang.

Kanal2 produktsioonijuht Mari-Liis Veskus sõnas, et Kristjan Ojang, kes on hetkel Kanal 2 saate «Hommik!» üks uudiste toimetaja, ilmub juba täna esimest korda ekraanile. Täna õhtul eetris oleva «Krimi» saate lõpus tuleb Kristjan Ojang ka ise ekraanile ja teeb uudise ametlikult teatavaks.

Kristjan Ojang asendab Robert Rooli
Kristjan Ojang asendab Robert Rooli Foto: Konstantin Sednev

Robert Rool annab krimisaate juhtimise Kristjanile üle, et saaks täie rauaga end pühendada «Õhtu!» käivitamisele ja juhtimisele koos Piret Laose ja Jüri Butšakoviga. Robert, Piret ja Jüri olid kõik kolm ka Kanal2 saate «Hommik!» saatejuhid.

Robert Rool võttis telesaate «Krimi» juhtimise üle 2013. aastal, kui asendas Imre Kaasi. Enne Imret juhtis krimisaadet legendaarne Peeter Võsa.

«Ma mõtlesin ikka pikalt pakkumise üle, sest statistika on minu vastu – kõik senised saatejuhid alates Peeter Võsast ja lõpetades Imre Kaasiga on tänaval peksa saanud,» ütles Robert Rool toona.

«Ma olen kaks aastat teinud liiklussaadet «Rooli võim» ja olen «Krimi» tegijatega tööalaselt läbi käinud,» ütles Robert, kes päris tühja koha pealt vette ei hüpanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles