Pildid: vaata, mis luksuses elas värskelt vallandatud Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
vaata, mis luksuses elas värskelt vallandatud Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho
vaata, mis luksuses elas värskelt vallandatud Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho Foto: Lindsey Parnaby / AFP / Scanpix

Täna hommikul tehti teatavaks paljude jaoks juba pikale veninud otsus, et Manchester Unitedi jalgpalliklubi on vallandanud peatreener Jose Mourinho. Portugallane, kes veetis klubis kaks ja pool aastat, elas terve selle aja hotellis. Nüüd on võimalus näha, mis luksuses tipptreener ka elas.

Jose Mourinho liitus Manchester Unitedi jalgpalliklubiga 2016. aastal. Kuid mingil põhjusel ei soovinud mees endale püsivast kodu hankida ja seadis end sisse Manchesteri kesklinnas asuvas Lowry viietärni hotellis, kirjutas The Sun.

Lowry hotell Manchesteri kesklinnas
Lowry hotell Manchesteri kesklinnas Foto: Wikimedia Commons

Mourinho oli enne ManU jalgpalliklubiga liitumist veetnud kaks erinevat perioodi Londonis, olles sealse Chelsea meeskonna peatreener. Sel ajal soetas ta endale ja perele 25 miljonit naela maksma läinud kodu, kus tema pere siiamaani elab. Tema tütar Matilde õpib Londonis asuvas kunstikoolis ja poeg Jose juunior mängis kuni eelmise aasta aprillini Fulhami meeskonnas. 

Mourinho on ise öelnud, et tema lapsed on sellises vanuses, kus nad ei saa enam talle töö tõttu järgi tulla, mis tähendas, et kui oli aeg Manchesteri minna, siis läks portugallane sinna üksi. Tema vaba aja tegemiste kohta pole palju teada, mis on käivitanud kuulujutud, et mees elas küllaltki eraklikku elu ning paljudega sel ajal ei suhelnud. 

55-aastane Mourinho elas 895 päeva hotellis, mida kasutavad linna külastades ka Rita Ora, Robbie Williams ja Justin Bieber. Nende A-klassi staaridele omases luksuses soovis elada ka Mourinho, kes veetis kaks ja pool aastat sviidis nimega The Riverside. Toa on hinnaks 870 naela öö. 

Kui Rita Ora Manchesteri külastab, siis peatub ta tihti just Lowry hotellis.
Kui Rita Ora Manchesteri külastab, siis peatub ta tihti just Lowry hotellis. Foto: Christopher Khoury / ZUMAPRESS.com

Manchester Unitedi jalgpalliklubi pidi Mourinho üürile kulutama üüratud 779 000 naela, mis on kaks korda suurem kui ühe maja keskmine hind (240 000 naela) Suurbritannias. 

Nagu jalgpalliklubidele omane, siis veetsid kõik mängijad kodumängude eel öö ühes hotellis. ManU puhul oli selleks loomulikult The Lowry.

Vaata pilte Riverside'i sviidist, kus Jose Mourinho kaks ja pool aastat elas SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles