Kourtney Kardashian mattis maha sõjakirve laste isa Scotti ja tema 20-aastase pruudiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kourtney Kardashian ja Scott Disick 2010.
Kourtney Kardashian ja Scott Disick 2010. Foto: Christopher Peterson / Christopher Peterson/BuzzFoto.co

Paistab, et tõsielustaarid Kourtney Kardashian (39) ja Scott Disick (35) on jõudnud kärgpere asjus kokkuleppele, eelkõige selle osas, mis puudutab Scotti uut pruuti Sofia Richie (20), kirjutab Daily Mail.

«Kourtney on saanud tema, Scotti ja Sofia vahelisest draamast üle saanud. Ta soovib lihtsalt sõjakirve maha matta ja eluga edasi liikuda. See on parim talle, perele ja Sofiale,» rääkis allikas Us Weeklyle.

«Kogu draama on vesi silla all ja nad on üheskoos jõudnud paremasse kohta elus. Scott ja Sofia ei lähe ilmselgelt lähiajal lahku, sest nad on kõrvuni armunud ja Kourtney on selle teadmise omaks võtnud,» lisas allikas.

Scott Disick ja Sofia Richie Maddox'i Galerii avamisel Los Angeles'is 2018.
Scott Disick ja Sofia Richie Maddox'i Galerii avamisel Los Angeles'is 2018. Foto: TOMMASO BODDI / AFP

Kourtney on püüdnud Sofiat paremini tundma õppida, sest suhtekeerisesse on tõmmatud ka Scott'i ja Kourtney kolm last - Mason (9), Penelope (6) ja Reign (4).

Õigupoolest on triot nähtud avalikult viimase mõne kuu jooksul mitmel korral ja kõik paistavad teineteisega hästi läbi saavat.

«Sofiast ja Kourtney'st ei saa kunagi parimaid sõpru, kuid Sofia on näidanud, et ta on lastega hea ning loodab, et tema suhe Scottiga jääb püsima,» sõnas allikas ajakirjale People.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles