Google Street View jäädvustas Floridas Bermuda kolmnurga lähedal «ufo»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tundmatu lendav objekt. Pilt on illustreeriv
Tundmatu lendav objekt. Pilt on illustreeriv Foto: Kiyoshi Takahase Segundo / PantherMedia /Scanpix

Teravsilmne  Google Street View kasutaja pani tähele, et selle kaardirakenduse päevasel ajal tehtud pildil on näha Floridas, müstilise Bermuda kolmnurga lähedasel alal «ufot».

Kasutaja suurendas alguses väikesena näha olnud objekti ja siis ilmnes, et see on ovaalne ja pooleldi pilvede varjus. Eristatavad olid tumedad ja heledad osad, teatab news.com.au. 

Kasutaja teatel jäi see lendaja talle silma piltidel, mis olid tehtud Lõuna-Floridas asuvast Big Cypress looduskaitsealast. See piirkond asub Florida poolsaare tipus kurikuulsa Bermuda kolmnurga lähedal. 

USA Florida Big Cypress National Preserve looduskaitseala ja seal elav alligaator
USA Florida Big Cypress National Preserve looduskaitseala ja seal elav alligaator Foto: Doug Perrine / 3/Scanpix

Bermuda kolnurka seostatakse juba aastakümneid laevade ja lennukite salapärase kadumise, maaväliste jõudude ja paranormaalsete nähtustega.

Seda Florida «ufot» näinute arvates võis olla tegemist millegi üleloomuliku või maavälisega, kuid oli ka neid, kelle sõnul oli see tõesti lendav olend, kuid mitte teiselt planeedilt ega galaktikast.  

«See on kohe arusaadav, et tegemist kummaliselt kaamera ette jäänud liblikaga. Sellele viitab tiivamuster,» teatas üks pilti näinu.

Liblikad. Pilt on illustreeriv
Liblikad. Pilt on illustreeriv Foto: Michael Fiala / Reuters/Scanpix

Osa kommentreeris, et see on tõenäoliselt kiiresti lennanud liblikas, kes jäi ühele kaadrile.

Seda teooriat kinnitab fakt, et kui liikuda pildil üks samm kaugemale, siis see objekt kaob.

Siiski on ka neid, kelle arvates oli tegemist ufoga, mis oli korraks meie planeedi atmosfääris ja siis kadus. Need inimesed seostasid Google Street View pildile jäänud objekti Bermuda kolmnurga ja selle saladustega.

Kriitikute sõnul näeb igaüks seda, mida näha tahab, kuid liblikas ufo nägemine on midagi uut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles