«Laulupealinna» erisaade pulbitseb hiidlaste võidujoovastusest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland võidutšekiga
Ott Lepland võidutšekiga Foto: TV3

Möödunud pühapäeval võitis Kärdla «Laulupealinna» finaalis ihaldusväärse tiitli ja 20 000 eurot kohalikuks heategevuseks. Pärnu Kontserdimajast otse-eetrisse jõudnud suurejoonelise muusikashow vahendusel ei näinud aga televaatajad, mis toimus lav taga. Pühapäevane «Laulupealinna» erisaade paljastabki nii lavataguse melu kui toob ekraanile võitja väljakuulutamisele järgnenud emotsioonidemöllu.

Tänu erisaatele saab kogu Eestimaa osa ka Hiiumaal toimunud pidustusest ja seal valitsenud ülevast meeleolust. Kärdlale võidu toonud Ott Leplandi koheldakse Hiiumaal kui tõelist kangelast. Kuigi tiitliga sai pärjatud Kärdla, korraldati «Laulupealinna» võidu auks pidulik vastuvõtt Käinas. Kuna Otile ja tema laulupartneritele elas kaasa kogu saarerahvas, tuldigi keset Hiiumaad kokku. Seda, et Laulupealinna tiitel hiidlastele tõeliselt korda läheb, näitab seegi, et Käina kultuurikeskusesse oli kogunenud poole rohkem inimesi kui saal mahutas. Võiduraha 20 000 eurot on käes ning erisaates selgub, milliseid samme on juba tehtud Kärdla laululava taastamiseks ja millal see täies hiilguses taas omal kohal seisab.

Hiidlased ei ole võidujoovastuses unustanud ka konkurenti Kohtla-Järvet. Tanja Mihhailova oleks võidu korral annetanud raha Kohtla-Järve lastekodule ning nüüd soovivad hiidlased anda oma panuse lastekodu laste abistamiseks.

Lastele saab jõulukingitusi annetada 16.-17. detsembril toimuval suurel omatoodangu- ja käsitöölaadal Kärdla Kultuurikeskuses. MTÜ Hiiumaa Heaks eestvedamisel kogutakse annetusi Kohtla-Järve lastekodule eesti keele õppelaagrite korraldamiseks. Jõuluannetusi Kohtla-Järve lastekodule saavad teha kõik: a/a 221053833508, MTÜ Hiiumaa Heaks.

TV3 aga korraldab koostöös Solarisega lastekodu lastele juba detsembrikuu alguses ilusa päeva Tallinnas. Lapsed saavad käia loomaaias, külastada Solarise Kino ja einestada Lidos.

«Laulupealinna» erisaade on TV3s pühapäeval kell 19.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles