ÜHE VANA, TEISE UUS: selgeltnägija Aleksandr Šepsi kallim on Marilyn Kerro teisik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Kerro ja Aleksandr Šeps
Marilyn Kerro ja Aleksandr Šeps Foto: Instagram

«Selgeltnägijate tuleproovi» 14. hooaja võitja on oma ellu leidnud uue armastuse, kes mehe fännide arust näeb välja nagu tema endine kallim, Eesti nõid Marilyn Kerro.

Šeps jagas oma uue kallimaga pilti Instagramis, millel võib näha paarikest käest kinni hoidmas. «Ta näeb välja täpselt nagu Marilyn,» kirjutab üks mehe fänn kommentaariumis.

«Üks küsimus: kas see on Marilyn?» on teinegi fänn segaduses.

Ent on ka neid, kes on veendunud, et pildil ongi Marilyn isiklikult. See aga külvab neis veelgi enam segadust. «See on vana pilt. Marilyn sain hiljuti emaks ja on õnnelik oma mehega,» kirjutab veel kolmaski mehe fänn.

Marilyn Kerro ja Aleksandr Šeps läksid lahku ligi poolteist aastat tagasi. Kerro jagab nüüd armuõnne norrakast elukaaslase Mark Alexander Hanseniga ning nende perre sündis 29. juuni täiskuuööl «võimas ja väge täis poiss», nagu kirjutati toona Mecca/Marilyn Kerro Facebooki lehel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mu armsad inimesed, kes te olete minuga olnud juba aastaid. Jagan teiega oma rõõme ja muresid, õnne ja õnnestumisi alati. On aus jagada ka teile esimesena pilti. Esimesed 40 päeva on möödunud minu kaitsva tiiva all imeliselt ja rahulikult. Hetk, kui sünnib laps, sünnib uuesti ka naine. Teda ei eksisteerinud ennist. Eksisteeris naine, kuid nüüd, läbi imelise teekonna on saanud temast ema. Need tuhanded tunded, emotsioonid. Uus elu ja uus hingus. Minust sai ema. See on minu ammune unistus olnud ja see täitus. Olen saanud kogeda kõike seda, millest ma ammu unistasin. Pea kaks kuud on möödunud, kui ma ta oma kätele sain ja läbi ta silmade imelise rännaku tegin. Ma tunneksin teda justkui ammu. Ma tunnengi. Tema on mina ja mina tema. Uskumatu tunne! Tere tulemast maailma Kaius-William. Sina muutsid mu maailma täiuslikuks ja mina kannan sind kätel, kasvatan sinust õiglase ja hea mehe, Lasen sul olla Sina ise, andes kaasa eluks vajalikud tarkused ja teadmised. Seni, kuni sa veel elus iseseisvalt ei jookse,olen Sinu kalju, kuhu toetuda. Sinu kindlus ja kaitse olen ma seni kuni hingan! Ma luban! Aitäh ka teile kõigile, kes te minu tegemistel silma peal hoiate. Ma annan endast parima, et olla olemas ka teile, hetkel läbi oma loomingu ja kristallide. Armastusega, Marilyn Kerro

A post shared by Marilyn Kerro (@meccamarilynkerro) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles