Kuum galerii: klubis Teater said kokku pealinna kaunimad ja vallatumad vallalised

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalavahetusel peeti klubis Teater järjekordne vallaliste pidu, mis meelitas kohale pealinna kaunimad ja vallatumad neiud, kelle süda veel vaba. Vaata galeriist, mis meeleolukal üritusel toimus!

Laupäeval, 15. detsembril kohtusid klubis Teater järjekordsel koosviibimisel pealinna kaunimad ja vallatumad vallalised. See tähendas vaid üht - aeg oli lavale lubada energiline ja lustakas Reigo Ahven ja aasta viimane vallaliste õhtu võiski alata. Sel õhtul jätkus kavalaid naeratusi nii lavale kui saali (ja maha ei jäänud ka lavatagune melu).

Kes vallaline, kes mitte - õhtu võis küll alata saalitäie vallalistega, kuid nii mõnigi vahetas juba loetud tunnid pärast peo algust enda roheliselt helendava käevõru kollase või punase vastu, mis andis märku, et kellegagi on suhtlus juba loodud. Kas samade kaaslastega võib külalisi näha ka aastavahetuse suurejoonelisel õhtul, näitab juba tulevik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles