ERR avaldas, kes hakkab nende uut venekeelset portaali juhtima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrey Krashevskiy
Andrey Krashevskiy Foto: Priit Mürk

Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) venekeelse portaali rus.err.ee vastutava toimetaja ametikohal alustab 1. jaanuarist tööd Andrey Krashevskiy.

Andrey Krashevskiy on töötanud alates 2015. aastast ERR-i venekeelse portaali toimetajana. Uuest aastast võtab ta töö üle Ekaterina Taklajalt, kes alustab tööd ETV+ peatoimetajana.

«Andrey osutus valituks väga tihedas konkurentsis, kus tema kasuks rääkis realistlik arusaam venekeelse portaali tänasest seisust ja selge vaade, kuhu rus.err.ee edasi liikuda võiks. Selleks on tugev originaalsisu ning tõhus koostöö ERR-i teiste venekeelsete kanalitega,» põhjendab valikut ERR-i veebiuudiste ja portaalide juht Urmet Kook.

«Mul on suur au saada portaali rus.err.ee vastutavaks toimetajaks koos selle tugeva ja professionaalse meeskonnaga, kes on juba saavutanud oma töös kõrged tulemused. Portaal töötab ka edaspidi uudistevoo kvaliteedi ja operatiivsuse ning loetavuse tõstmise nimel, pöörates senisest rohkem tähelepanu multimeedia võimalustele,» lisab Krashevskiy.

ETV+ peatoimetajana tööle asuva Ekaterina Taklaja sõnul annab ta portaali üle kindlatesse kätesse. «Andrey on laia silmaringiga ja kindlate seisukohtadega inimene. Oma töös on ta alati põhjalik ja analüüsiv ja ma usun, et tema natuke teistsugused rõhuasetused ja värsked ideed teevad rus.err.ee portaali sisu mitmekesisemaks ja suurendavad meie stabiilselt kasvavat auditooriumi veelgi. Soovin talle uuel ametipostil edu!» ütleb Ekaterina Taklaja.

Andrey Krashevskiy on sündinud 30. märtsil 1977. Ta on lõpetanud aastal 2001 Peterburi Riikliku Ülikooli magistrikraadiga rahvusvaheliste suhete erialal. Aastatel 2005-2006 täiendas ta end Tartu Ülikooli tõlkemagistrantuuris. Krashevskiy on Eesti kodanik, abielus ja peres kasvab kaks last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles