Beckhamile sauna ehitanud Eesti firma Iglucraft ajab aastalõpul taga veel üht tunnustust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iglucrafti klientide seas on ka maailmakuulus vutitäht David Beckham.
Iglucrafti klientide seas on ka maailmakuulus vutitäht David Beckham. Foto: Instagram/David Beckham

Aastalõpp toob kaasa hulga erinevaid hääletusi ja parimate valimisi. Ühel neist kandideerib ka Eestile rahvusvahelises meedias palju tähelepanu toonud kodumaine saunatootja Iglucraft, mis ajab taga aasta parima e-kaubanduse veebilehe tiitlit.

Viljandimaa ettevõte Iglucraft, mis toodab käsitööna saunu ja maju, sattus suure tähelepanu alla, kui seda reklaamis maailmakuulus vutitäht David Beckham. Nüüd on kodumaisel firmal võimalus maha panna järjekordne teetähis, kui kandideeritakse rahvusvahelisel Awwwardsi auhindade jagamisel parima e-kaubanduse veebilehe tiitlile.

Auhindu jagatakse seitsmes kategoorias ning kõigi eesmärk on tunnustada ettevõtete veebilehtede disaini. Parima e-kaubanduse veebilehe tiitlit ajab taga 35 ettevõtet ja eestlaste iglusaunafirma Iglucraft on hetkel esikohal. Hääletada saab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles