Hull galerii: kettides muusikud ja latekskostüümid – pärnakate pühademöll Jõuluküte lajatas tõelise pauguga (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel andsid Pärnus vanade aegade mälestuseks kontserdi kunagised noortebändid Bedwetters ja Mushy. Umbes kümne aasta eest tegutsenud kollektiivid meelitasid klubisse Globe kümneid kunagisi austajaid ja semusid, kes kasvasid üles just nende ansamblite repertuaari kuulates.

Kunagiste puntide ühisansambel Kajakad tõi reede õhtul Pärnusse tagasi kübeke rokki ja vanu hitte, kirjutas Pärnu Postimees. Kui muusikud kettidesse seotuna ja latekskostüümides kell kaks öösel lavale tulid, teadis publik, et sellest tuleb meeleolukas ja värskendav kontsert. Ettekandele tuli nii Rammsteini kui Back Street Boysi loomingut. 

«See on näide sellest, mis juhtub, kui kamp Pärnus kasvanud ja Eestis end tõestanud muusikuid, ürituste organiseerijaid ja elukunstnikke saab taas kodulinnas kokku, et midagi erilist korda saata,» rääkis Jõulukütte korraldaja ja Mushy laulja Taavi Holter. Kümmekond aastat tagasi võitsid Pärnu rokkbändid palju nimekaid auhindu, sealhulgas Noortebändi võistlusel ja Euroopa muusikaauhindade jagamisel.

Jõuluküttele lisasid vürtsi Eesti klubimuusika legend Caater ja ansambel Köömes.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles