Kuninganna eputab jõulutervituse ajal rohkete perepiltidega (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuninganna Elizabeth II 2018.
Kuninganna Elizabeth II 2018. Foto: John Stillwell / PA Wire/PA Images

Buckinghami palee avalikustas täna enne kuninganna traditsioonilist jõulukõnet tehtud foto, millel monarh näitab oma erilist lauda lastelaste piltide jaoks, mis asub palee Valges saalis.

Kui 92-aastane kuninganna oma iga-aastast kõnet pidas võis näha tema kõrvallaual pilte tänavuaastastest kuniglikest pulmadest. Laual olid lastelaste Harry ja Eugenie pulmapildid ja samuti prints Williami perepilt.

Kaks nädalat tagasi salvestatud kõnes edastab kuninganna rahusoovid ning soovib maineväärikust Briti vaenulike poliitiliste jagunemiste keskel, eriti olukordades, mis puudutavad Brexitit, kirjutab Daily Mail.

Kuninganna kandis jõulukõne ajal elevandiluuvärvi siidist kokteilikleiti, mille disainer on Angela Kelly.

Disainer tegi ka prints Louis'ile kuninglikuks ristimiseks riietuse ja laimirohelise kübara, mida kuninganna Harry ja Meghani pulmas kandis.

Kuninganna Elizabeth II peale jõulutervituse salvestamist Buckinghami palee Valges saalis 2018.
Kuninganna Elizabeth II peale jõulutervituse salvestamist Buckinghami palee Valges saalis 2018. Foto: John Stillwell / PA Wire/PA Images

Pildil on näha kuninganna kõrval laual mustvalget pilti, millel on kuuekuune prints Charles aastal 1949; pilt kuninganna isast Kuningas George VI, ajast kui ta esimese maailmasõja ajal mereväes teenis ja prints Charlesi 70. sünnipäeval tehtud perepilti.

Tagumisel laual on printsess Eugenie ja Jack Brooksbanki ning Harry ja Meghani pulmapildid ja nende kõrval Williami ja Kate'i perepilt, mis on ka tänavuaastasel jõulukaardil.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles