Kardashianite klann avaldas jõulukaardi, millelt on pooled pereliikmed puudu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Kris Jenner ja Kylie Jenner 2015.
Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Kris Jenner ja Kylie Jenner 2015. Foto: David Gabber / PRPhotos.com / Caters News Agency

Mitu kuud pärast spekuleerimist üllatasid Kardashianid siiski 2018. aasta jõulukaardiga. Tänavuselt kaardil on ainult Kim, Kourtney, Kylie ja Khloe lastega ning see on paljudes pahameelt tekitanud, kirjutab Cosmopolitan.

Kardashianide klanni liikmed postitasid sotsiaalmeediasse pikalt oodatud jõulukaardi. Glamuurselt perepildilt on aga puudu Kendall, Kanye, Travis, Tristan, Rob ja ema Kris Jenner, mis on tekitanud paljudes austajates pahameelt.

Kim selgitas Instagramis, miks tänavuaastasel pildil perekonnaliikmeid puudu on: «Meie ajakavad ei klappinud, mu abikaasa oli pidevalt kodust ära. Kuid sellel päeval me mõistsime, et me oleme kõik koos ning me kutsusime oma lapsed meiega. Kendall ja ema ruttasid kohtumistele peale pildistamist. Saime pildile nii palju inimesi kui võimalik!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles