Superstaarisaatest tuntust kogunud lauljatar proovib nüüd kätt räpparina

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Johanna Randmann proovis kätt räpparina.
Lauljatar Johanna Randmann proovis kätt räpparina. Foto: Janis Rizhovs

Noor lauljatar Johanna Randmann, kes on figureerinud nii telesaadetes «Eesti talent» kui ka «Eesti otsib superstaari» ning jõudnud tänavu võistluse Noortebänd finaali, proovib nüüd kätt räpparina.

Tänavu superstaarisaates stuudiovooru jõudnud lauljatar Johanna Randmann on võtnud vastu uue väljakutse ning kaverdanud menuka räpipundi Põhja-Tallinn laulu «Liiga noor, et mõista». Loole anti välja ka lustakas muusikavideo, mis on üles võetud Tallinna vanalinnas ja Telliskivis.

Tütarlapse sõnul on see esimene kord, kui ta räppimist üldse katsetanud on. «Me olime Põhja-Tallinnaga Haapsalus bändilaagris ja Jaanus Saks (Põhja-Tallinna ninamees – toim) küsis mu käest, kas ma kunagi räppinud olen,» tutvustas Johanna kaveri sünnilugu. «Kuna ma viljelen pigem indie-poppi, oli minu jaoks uus väljakutse sellist žanrit üldse proovida,» rääkis 20-aastane lauljatar.

Räppariks Johanna siiski hakata ei plaani. «Räpp on praegu üks kuulatavamaid muusikastiile ja kuna jõulud olid tulemas ning Põhja-Tallinna liikmed on mu jaoks nii armsad, tahtsin neile jõulukinki teha,» selgitas noor laulja.

Kuula, kuidas Johanna räppimisega hakkama saab:

Kuula võrdluseks ka Põhja-Tallinna originaalversiooni:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles