Kõlakad Moskva missivalimistelt: noor iluduskuninganna töötab eskordina ja maksis võistluse seksirahadega kinni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Moskvaks valiti Alesja Semerenko.
Miss Moskvaks valiti Alesja Semerenko. Foto: Sputnik/Scanpix

Jõululaupäeval valiti Venemaal uus Miss Moskva. Suurejoonelise konkursi võitis 24-aastane kaunitar Alesja Semerenko, kelle suunas on nüüd hakatud soppa loopima: väidetavalt maksis värske iluduskuninganna võistluse kinni rahadega, mis teenitud intiimteenuste pakkumise eest.

24. detsembril toimunud konkursil Miss Moskva 2018 tegi puhta töö noor kaunitar Alesja Semerenko. Eelmisel korral, kui uus iluduskuninganna samal võistlusel kätt proovis, pääses ta vaid esimese kahekümne sekka. Anonüümse allika sõnul on asi selles, et seekord maksis Semerenko võistluse kinni, vahendab Limon.

Väidetavalt teenib iluduskuninganna raha meeste magatamisega ning võistlus maksti kinni «ühelt vanalt mehelt» saadud «töötasuga». «Ta elab Moskva kesklinnas ühe mehe korteris. Semerenko tuleb Peterburi keskklassi perest, pigem vaesest. Varem võis naisega mõnel kokteilipeol tutvust teha, pisut mesijuttu puhuda ja temaga probleemideta koju kaasa minna. Nüüd küsib ta selle eest üle 5000 dollari,» rääkis allikas.

Allika väitel käis Vene kaunitar, kelle Instagram on otsast otsani täis reisipilte, eskorditöö raames «ühe kuulsa mehega» Prantsusmaal moenädalal. Semerenko eitab kõiki süüdistusi ning ka seda, et tal abikaasa või peika on. «Ma arvan, et eesmärk pole rikka mehe leidmine, vaid eneseteostus, ning missitiitlit tuleb kasutada heategude jaoks. Ma plaanin ennast arendada, uusi teadmisi saada, uusi riike külastada,» rääkis kaunitar.

Semerenko jutustas muinasjutulise loo, kuidas temast Moskva iluduskuninganna sai. «Kui ma olin viieaastane, mängisin lasteaias Tuhkatriinut, kes kandis krooni ja tantsis ballil printsiga. Tõsi küll, mu kroon oli papist. Kuid kui palju emotsioone mul sel päeval oli...» meenutas kaunitar.

«Kui võistluse võitsin, tundus mulle hetkeks, et olen jälle laps. Nüüd on aga kroon päris ja emotsioonid tuhat korda tugevamad,» kirjutas Semerenko ning tänas jumalat ja oma vanemaid, et talle anti võimalus saada Moskva ilusaimaks tüdrukuks. Pahatahtlikke kõlakaid peab ta paratamatuseks ega lase end nendest heidutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles