Pildid ja video: Briti kuningliku pere lapsed 2018. aastal, kaasa arvatud ülemeelik printsess Charlotte

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti kuninglikus peres on palju väikeseid lapsi, kes on vanuses kuus kuud kuni kümme aastat ning 2019. aastal on veel laps lisandumas, sest prints Harry kaasa, Sussexi hertsoginna Meghan ootab last.

Tulevane prints või printsess sündima 2019. aasta märtsi lõpus või aprilli alguses.

Printsess Charlotte prints Harry ja Meghan Markle'i pulmas 19. mail 2018
Printsess Charlotte prints Harry ja Meghan Markle'i pulmas 19. mail 2018 Foto: Jane Barlow / PA Wire/PA Images/Scanpix

Kuningliku pere fotograafid jäädvustasid sel aastal nii prints Williami ja ta naise, Cambridge’i hertsoginna Catherine’i kolme lapse kui teiste kuninglike laste lõbusaid momente.

Fotograafide sõnul on kuninglikud lapsed nagu lapsed ikka, neile meeldib mängida ja joosta.

Piltidele jäid ka kuninganna Elizabeth II tütre, printsess Anne’i poja Peter Phillipsi kui tütre Zara Tindalli laste tegemised.  

Zara ja Mike Tindalli tütar Mia (vasakul) koos Zara venna Peter Phillipsi tütarde Savannah Phillipsi ja Isla Phillipsiga (paremal)
Zara ja Mike Tindalli tütar Mia (vasakul) koos Zara venna Peter Phillipsi tütarde Savannah Phillipsi ja Isla Phillipsiga (paremal) Foto: Steve Parsons / PA Wire/PA Images

Prints Williami ja hertsoginna Catherine’i kolmas laps, poeg Louis sündis 23. aprillil 2018.

Cambridge'i hertsoginna Catherine kolmanda lapse, prints Louis'ga 23. aprillil 2018
Cambridge'i hertsoginna Catherine kolmanda lapse, prints Louis'ga 23. aprillil 2018 Foto: John Stillwell / PA Wire/PA Images/Scanpix

Briti kuningannal Elizabeth II ja ta mehel, prints Philipil on neli last, kaheksa lapselast ja seitse lapselapselast, kaasa arvatud sel aastal sündinud prints Louis ja Lena Elizabeth Tindall.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles