Neta käis 150 Tinderi mehega kohtingul ja seksis 40 mehega, leides lõpuks selle õige (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seksiv paar. Pilt on illustreeriv
Seksiv paar. Pilt on illustreeriv Foto: Pexels / CC0 Licence

Soomes elav Neta abiellus 17-aastaselt, kuid kui ta sai 22-aastaseks, tundis ta, et ei taha enam sellist elu ja ta läks lahku.

Praegu 26-aastane naine otsustas neli aastat tagasi, et ta hakkab elumängu mängima samade reeglite järgi, mille järgi mängivad mehed ehk neil on palju seksipartnereid, teatab iltalehti.fi.  

Neta pidas oma kohtumiste ja seksimiste kohta päevikut, mille kohaselt oli tal Tinderi kohtinguid 150 ja 40 kohtungupartneriga ta seksis. Enne Tinderis deitimist oli naisel 20 seksipartnerit.

Naine kasutamas kohtingurakendust. Pilt on illustreeriv
Naine kasutamas kohtingurakendust. Pilt on illustreeriv Foto: Pexels / CC0 Licence

Kokku 60 partnerit, tegelikult 59, sest üks mees tuli tagasi ja jäi.

«Parimad kohtingud olid need, mis lõppesid voodis. Tunnetasin ära, milliste meestega tasub kohe seksida ja ma ei eksinud,» sõnas soomlanna.

Netta sõnul oli 40 Tinderi mehe seas seitse meest, kellega oli seks suurepärane, 13 meest, kellega oli seks keskmine ja ülejäänud jäid niiöelda lati alla.

«Need suurepärased mehed olid enesekindlad, hea huumorimeelega ja spontaansed. Halb seksipartner on rutiinis kinni ega julge katsetada, küsides kogu aeg, kas minuga on kõik korras. See on tüütav,» lausus naine.

Enamikul Netaga kohtunud meestest oli hea meel, et Netta on avatud suhtumisega ja seksis üsna kogenud.

Oli ka neid mehi, kellele 20. eluaastates Neta paljud seksikogemused ei meeldinud ning nad teatasid, et ei saa sellise naisega suhtes olla.

Neta sõnul ei ole mehed teda hooraks sõimanud, küll aga naised.

Ta lisas, et ema ja sõbrad teda ei kritiseeri, sest osa sõpru on hullemad kui tema.

Kohtunguteperioodil kohtus Neta paljude temast vanemate meestega, kes otsisid avatud suhtumisega naist ja nad leidsid temas sellise. 

Netal oli periood, mil ta oli seksisuhtes 12 mehega, käies siis igal kuul suguhaiguste teste tegemas.

Enamik mehi kasutas Netaga seksides kondoomi, kuid oli ka neid, kes ei kasutanud. Siis oli neil omavaheline kokkulepe, et ilma kondoomita seksivad nad ainult Netaga.

Kondoom. Pilt on illustreeriv
Kondoom. Pilt on illustreeriv Foto: Pexels / CC0 Licence

Osa Netaga seksi otsinutest olid üle 30-aastased mehed, kes olid pikka aega olnud partnerita. Need mehed olid ebakindlad, neurootilised ja impulsiivsed.

«Nende käitumine ja suhtumine oli negatiivne, mille tõttu nad pikka aega seksita olid. Enne seksi, seksi ajal ja pärast seksi tuleb pidada kinni teatud reeglitest, kuid nemad ei pidanud. Enne ja pärast seksi tuleb end pesta, enamik mehi ei teinud seda. Üks mees mees vihastas selle peale, et ma ei tahtnud enne seksi süüa seda, mida tema sõi,» selgitas naine.

Neta sõnul on tal olnud palju seksipartnereid ja selle tõttu tunneb ta mehi väga hästi.

«Need seksipartnerid aitasid mul endas selgusele jõuda, et mida ma tegelikult tahan. Abiellusin esimest korda väga noorelt. Lühikese aja jooksul sain palju kogemusi. Väga harva leiavad inimesed esimeses partneris selle õige. Minu jaoks oli õige mees number 59, kes on ka number 60,» lausus naine.

Neta sõnul tekkis tõsine paarisuhe juhuslikult ja ta ei arvanud, et see viib abieluni, kuid viis.

Kohting.
Kohting. Foto: SCANPIX

Ta leidis Tinderist mehe, kes vastas talle ja nad kohtusid.

«Ta oli esmakohtingul minu juures viis ja pool tundi ning küsis minnes, et millal ta tohib tagasi tulla. Kohtusime järgmisel päeval uuesti, läksime voodisse, ta jäi minu juurde ööseks ja alates sellest oleme koos,» meenutas soomlanna.

Mees kolis Netaga kokku neli kuud pärast nende esmakohtingut. Sellest on nüüd möödas kolm aastat, nad abiellusid ja praegu on neil väike laps.

Neta sõnul on ta elu täielikult muutunud.

«Vahel tunnen tungi minna uuesti kellegi võõraga kohtingule ja kogeda taas midagi erilist, kuid see läheb mööda kui mõtlen ja vaatan, mis mul olemas on. Ma ei arvanud, et leian sadade meeste seast selle õige, kuid leidsin. Olen rahul ja õnnelik,» lisas naine.

Neta teatel oli ta praegune mees esimene, kes sõnas, et tahab lapsi ning selle mehe kõrval olles sai Neta aru, et ta tahab samuti lapsi.

«Meie suhe toimib, on päikeselisemaid ja tormisemaid aegu ning iga riid ei ole veel lahkuminek ja maailmalõpp. Saame mõlemad olla need, kes oleme,» võttis naine oma elu kokku.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles