Video: prints William eiras oma vennanaist, hertsoginna Meghanit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William, Sussexi hertsoginna Meghan ja prints Harry
Prints William, Sussexi hertsoginna Meghan ja prints Harry Foto: PAUL ELLIS / AFP/Scanpix

Briti kuningliku pere suhteskandaalid ei taha vaibuda, pigem said need jõulude ajal hoogu juurde.

Briti meedia kajastas, kuidas kuninganna Elizabeth II pereliikmed külastasid koos kirikut, üritades jätta muljet, et nende suhetes on kõik kõige paremas korras.

Daily Mail kirjutas, kuidas hertsoginnad Catherine ja Meghan saabusid koos nagu oleksid parimad sõbrannad. Kehakeele ekspertide teatel andsid need kaks naist oma võltsoleku ja –käitumisega silmad ette nii mõnelegi poliitikule.

Cambridge'i hertsoginna Catherine (vasakul) ja Sussexi hertsoginna Meghan 25. detsembril Norfolkis Sandringhamis teel jõulujumalateenistusele
Cambridge'i hertsoginna Catherine (vasakul) ja Sussexi hertsoginna Meghan 25. detsembril Norfolkis Sandringhamis teel jõulujumalateenistusele Foto: Joe Giddens / PA Wire/PA Images/Scanpix

Ajakirjanikele jäi silma ja ka videole, kuidas prints William suhtub oma vennanaisesse, Sussexi hertsoginna Meghanisse.

Videol on näha, kuidas Meghan üritab 25. detsembril Norfolkis Sandringhamis St. Mary Magdalene'i kirikust lahkudes Williamiga suhelda, kuid William on külm ja jäik, tehes näo, et ta seda ei märka.

Prints William, Sussexi hertsoginna Meghan ja prints Harry
Prints William, Sussexi hertsoginna Meghan ja prints Harry Foto: PAUL ELLIS / AFP/Scanpix

William asus Meghaniga suhtlemise asemel oma salli kohendama.

Meghan üritab natuke aega, kuid siis loobub ja pöördub oma mehe, prints Harry poole.

Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan 25. detsembril Norfolkis Sandringhamis teel jõulujumalateenistusele
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan 25. detsembril Norfolkis Sandringhamis teel jõulujumalateenistusele Foto: Joe Giddens / PA Wire/PA Images/Scanpix

Väidetavalt on printsid William ja Harry üksteisest kaugenenud pärast seda, kui Harry ja Meghan 19. mail abiellusid.

William ei ole varjanud, et talle Meghan ei meeldi.

Vasakult paremale: prints William, Cambridge'i hertsoginna Catherine, Sussexi hertsoginna Meghan ja prints Harry 25. detsembril Norfolkis Sandringhamis teel kirikusse jõulujumalateenistusele
Vasakult paremale: prints William, Cambridge'i hertsoginna Catherine, Sussexi hertsoginna Meghan ja prints Harry 25. detsembril Norfolkis Sandringhamis teel kirikusse jõulujumalateenistusele Foto: PAUL ELLIS / AFP/Scanpix

Juba novembris kirjutasid mitmed väljaanded, et Cambridge’i hertsoginna Catherine ja Sussexi hertsoginna Meghan ei saa omavahel läbi, sest nad on oma arusaamadelt, kasvatuselt ja hariduselt erinevad.

Väidetavalt sai kahe naise vihavaen alguse mais enne kuninglikku pulma kleidiproovis, kus Meghan oli äsja kolmandat korda emaks saanud Catherine’i solvanud, nimetades teda paksuks.

Catherine oli siis loobunud Meghaniga suhtlemisest.

Briti õukond teatas detsembri alguses, et Harry ja Meghan kolivad uues aastal ära Kensingtoni palee kõrvalhoonest, kus nad seni elanud on ja nende uueks koduks saab Windsori lossi juures asuv Frogmore House.

Briti kehakeele eksperdid analüüsisid videoid, millel on Catherine’i ja Meghanit koos näha ning nende sõnul on neil kahel naisel tõesti raske üksteise seltskonda taluda.

Kuid probleem olevat siiski suurem prints Williamil ja prints Harryl, kes varem alati kokku hoidsid.

«Kui varem heitsid printsid avalikkuses nalja ja suhtlesid omavahel, siis enam seda ei ole. Nende suhted on sõna otseses mõttes jääs. Nad toetasid üksteist pärast oma ema, printsess Diana surma 1997. aastal ja olid aastaid väga lähedased. Meghan Markle lõi vendade vahele kiilu ja kahe venna head suhet on raske taastada,» sõnasid kehakeele eksperdid.

Britid muretsevad sotsiaalmeedias nii printside kui nende naiste halbade suhete pärast ning loodavad, et tulevikus need paranevad.

Prints Williamil ja Cambridge’i hertsoginnal Catherine’il on kolm last. Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghani esimene laps sünnib järgmise aasta alguses.

Prints William ja ta naine, Cambridge'i hertsoginna Catherine nende kolme lapsega: prints Louis oma ema süles, printsess Charlotte ja prints George
Prints William ja ta naine, Cambridge'i hertsoginna Catherine nende kolme lapsega: prints Louis oma ema süles, printsess Charlotte ja prints George Foto: MATT PORTEOUS / AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles