Pildid ja video: Räppar Iggy Azalea tehti maatasa, kui tagatantsija kokku kukkumist nähes edasi laulis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Austraalia naisräppar Iggy Azalea (28) andis paar päeva tagasi Rio de Janeiros Maracana staadionil kontserti, kus tema tagatantsija kukkus poole laulu pealt kokku ning laulja sattus kriitikarahe alla, sest jätkas laulmist, kirjutab News.com.

Azalea laulis just oma hittlugu «Black Widow» kui tema tagatantsija kokku varises ning vappevärinates vaevles.

«Tooge keegi meedik lavale,» ütles Azalea mikrofoni ning jätkas esinemist ja keeras selja tantijatele, kes kollegi juurde ruttasid ning tantsimise lõpetasid.

Ligikaudu 15 sekundit hiljem jäi muusika kinni ning kogu staadiumi kohal oli kõhe vaikus. Meedikud tulid lavale ning viisid tantsija kanderaamil ära.

Fännid materdasid Azaleat tema reaktsiooni pärast ning ütlesid, et naine oleks pidanud kohe esinemise lõpetama, et kindel olla, kas tema tantsijaga on kõik korras ning tema käitumine oli kohutav.

Laulja selgitas end Instagram story's: «Hei. Ma tahan kõigile öelda, et mu tantijal on kõik korras. Valgustus ning kuumus tekitasid tal krambid. Ta on lava taga ning tunneb end palju paremini.»

«Ühtlasi, mis puudutab mu tagatantsijat. Esiteks arvasin, et ta on kukkunud/jala välja väänanud. See võib kõlada karmina, aga sa laulad senikaua kuni muusika mängib ja siis kutsud meediku, mida ma ka tegin.»

«Teiseks, me oleme kõik šokeeritud juhtunust ja tänulikud, et temaga kõik korras on. Kolmandaks, ma tean, et on lihtne meeme teha kokkukukkunust, kuid see pole naljakas. See on hirmus! Ma loodan, et mu fännid ei postita neid, mis ma oma tantsijast näinud olen,» kirjutas Azalea Instagramis.

Hiljem avaldas laulja fännidele, et tunneb end väsinuna pidevast kriitikast, millega ta silmitsi seisma peab.

«Mõnikord ma tunnen end maailmast kurnatuna. Tundub, et ükskõik, mis ma teen on võimalus inimestel öelda, miks ma olen halb, miks mu muusika on halb, mu riided on koledad, miks ma pole oluline või miks ma olen kohutav inimene,» rääkis ta.

«Ma olen väsinud. Viimased neli aastat olen lihtsalt eksisteerinud maailmas, kus mul pole võimalust midagi õigesti teha ja on raske mitte tunda motiveerituna. Kõik proovivad lihtsalt päeva üle elada. Kas me ei võiks natukene hoolivamad teineteise suhtes olla? On rusuv näha, kui paljud inimesed naudivad halb olemist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles