Mis Vabaduse väljak? Eesti muusika paremik annab aastavahetusel kontserte hoopis Austraalias (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NOËP esinemas MyHits Awardsil.
NOËP esinemas MyHits Awardsil. Foto: Konstantin Sednev

Kui muidu koguneb eestimaiste artistide paremik aastavahetusel Tallinna Vabaduse väljakule, antakse tänavu kontserte hoopis maakera kuklapoolel Austraalias Sydneys.

Üleeile alanud ja vana-aastaõhtul lõppev festival Eesti Päevad 2018 toob Sydneys kokku nii kohalikud eestlased kui rahvuskaaslased üle terve maa. Lavale astuvad NOËP, Tanel Padar bändiga ja tüdrukutetrio La La Ladies.

Armastatud artistid on Austraalias juba kohal ning annavad Instagrami vahendusel teada, et ootavad kontserdile kõiki eestlasi, kes läheduses on. Võib arvata, et rahvusvahelisema haardega NOËP ehk Andres Kõpper meelitab üritusele kohale ka välismaa fänne.

Vaata artistide tervitusi Sydney 30-kraadise päikese alt:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TANEL PADAR (@tanelpadar) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La La Ladies (@lalaladiesband) on

Viiepäevane festival leiab aset iga kahe aasta tagant kordamööda Sydneys, Melbourne'is ja Adelaide'is. Seekord on järg jälle Sydney käes, vahendab EV100 portaal. Esindatud on traditsiooniks saanud avapidu, kunsti- ja käsitöönäitus, rahvapidu, teatrietendus, spordi- ja lastepäev, aastavahetuse ball ning eesti artistide kontserdid.

Teatritüki, milleks on armas kogupere etendus «Kratimäng», esitavad Tartu Uue Teatri näitlejad Katrin Pärn ja Karol Kuntsel.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles