Kaunis lõpp! Vaata etteastet, mis katkestas Uku Suviste eduloo Vene talendisaates (5)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uku Suvistele tulevad Eesti Lauluks appi rahvusvahelised tegijad
Uku Suvistele tulevad Eesti Lauluks appi rahvusvahelised tegijad Foto: Kaader videost

Eesti laulja Uku Suviste edukas teekond Vene talendisaates «The Voice» katkes eile, kui poolfinaalis tuli alla vanduda Amirkhan Umajevile. Viimase etteaste tegi Uku lauluga, millega on astunud aastate eest ka Eesti telepubliku ette.

Vene laulusaate poolfinaalis pidi Uku vastamisi astuma võimsa hääleulatusega Amirkhan Umajeviga, kes esitas ooperilaulja Andrea Bocelli pala «Con te partirò». Uku valis esitamiseks ameeriklase Josh Grobani laulu «You Raise Me Up», mida on saanud harjutada juba pikki aastaid.

Nimelt tuli Ukul kehastuda Grobaniks neli aastat tagasi, TV3 näosaate kolmandal hooajal, ning esitada sama laulu. Ka tol korral ei saanud Uku võitu, vaid pidi alla vanduma Liis Lemsalule, kes kehastus väikseks Ott Leplandiks ja esitas «Lambarocki».

Uku kehastus Grobaniks «Su nägu kõlab tuttavalt» kolmanda hooaja kuuendas saates.
Uku kehastus Grobaniks «Su nägu kõlab tuttavalt» kolmanda hooaja kuuendas saates. Foto: TV3

Grobani hitti esitas Uku koos Koit Toomega ka eelmisel nädalavahetusel Anne Veski juubelikontserdil Saku suurhallis.

Kuula, kuidas kõlas esitus Vene talendisaate poolfinaalis:

Pikast harjutamisest polnud aga tolku, kuna finaalikoht tagati siiski hoopis konkurendile. Sellegipoolest on Uku edulugu saates olnud märkimisväärne ning kaotajana ta Venemaalt kindlasti ei lahku. Järgmine võimalus võidu poole püüelda avaneb Ukul juba õige pea, kuna ta on valitud looga «Pretty Little Liar» Eesti Laulu poolfinalistide sekka.

Vaata, kuidas esines poolfinaalis Amirkhan Umajev, kes võimsa etteastega Uku eduloole käe ette pani:

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles