Supermodell Kate Mossi noorem õde unustas joogisena oma koerakutsika peole

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lottie Moss (Charlotte Moss 2018.
Lottie Moss (Charlotte Moss 2018. Foto: Can Nguyen/Capital Pictures / CAN/Capital Pictures

Supermodelli Kate Mossi noorem õde Charlotte Moss (20) unustas oma üle tuhande eurose chihuahua kutsika peole, kirjutab Daily Star.

Charlotte, kes nagu õdegi, on valinud modellikarjääri ning ka talle meeldib pidutseda.

Septembri lõpus teatas Lottie Instagramis, et tema perre on lisandunud koerakutsikas nimega Lulu.

Tuleb aga välja, et neiu pole veel koeraga harjunud ja peale liiga paljusid kokteile, unustas ta Lulu sõbra korraldatud jõulupeole.

«Just nagu Kate'ile, meeldib ka Lottiele pidutseda. Ta tõi Lulu peole, sest paljud ta sõbrad soovisid ta koera näha. Kuna Lulu on nii väike, siis Lottie peamiselt kandis Lulut süles. Kuid ta teadis, et see on koera jaoks turvaline keskkond ja lasi tal ringi joosta,» rääkis allikas.

«Õhtu edenedes sai Lottiest peo hing. Ta veetis palju aega flirtides salapärase silmarõõmuga. Nad hiilisid veidikeseks eemale, et privaatsust saada ja varastel hommikutundidel läks Lottie koju.»

«Ainuke probleem oli, et ta unustas Lulu endaga kaasa võtta. Seega ta palus, et sõbrad kutsika eest hoolitseksid. Õnneks Lottie avastas seda järgmisel hommikul ja tuli saba jalge vahel koerale järele. Ta tundis end väga süüdi,» lisas alliaks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And they call it puppy loveeeee ? ?

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles