Mõminaräppar nublu tegi ka Power Hit Radio aasta TOPis puhta töö

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõminaräppar nublu tegi ka Power Hit Radio aasta TOPis puhta tö. Nublu Tartu Kammivabrikus 2018. Nublu Tartu Kammivabrikus 2018.
Mõminaräppar nublu tegi ka Power Hit Radio aasta TOPis puhta tö. Nublu Tartu Kammivabrikus 2018. Nublu Tartu Kammivabrikus 2018. Foto: Rauno Liivand

Power Hit Radio selgitas kuulajate abiga välja 2018. aasta suurimad hitid. Tabelis tegi puhta töö aasta suurim üllataja - nublu.

Power Hit Radio 2018 aasta TOP 40 selgus kuulajate hääletusel. Mööduva aasta parima 40 loo hulgas on nii kodumaiseid kui ka välismaised laule. Esimese koha võitis nublu lauluga «Öölaps», kuid see polnud veel kõik - terve esikolmik kuulus nublule. Teisele kohale jäi laul «Mina ka» ning kolmandale kohale lugu «tmt (tujud mitte tunded)».

Välismaistest artistidest saavutas kõrgeima koha Ava Max lauluga «Sweet But Psycho». Temale järgnes Ariana Grande hitt «thank u, next».

Power Hit Radio aasta 2018 TOP 40 tabelit näed Power Hit Radio Instagramist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles