Ooperilaulja Annely Peebo paljastas, mis on tema suurim pahe

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ooperilaulja Annely Peebo paljastas, mis on tema suurim pahe
Ooperilaulja Annely Peebo paljastas, mis on tema suurim pahe Foto: Raigo Pajula / Postimees

Ooperilaulja Annely Peebo käis eile ETV aastalõpusaates, kus ta avaldas, mis on üks pahe, mida ta endale lubab.

Uue aasta lubadustest rääkides nentis Peebo, et ta on küll distsiplineeritud oma töös, kuid kõik muu peab olema nauding.

«Söömine on minu nauding kohe kindlasti ja ma armastan ennast premeerida. Premeerida ka mõne koogiga, näiteks valel kellaajal. Niisugust kindlat rituaali, et ma pärast konkreetset kella ei söö või kolm nädalat, kolm kuud šokolaadi ei söö, ei ole. Ma ei suitseta, ma ei joo, et mingi pahe võib inimesel ju küljes olla,» avaldas Annely Peebo Menu vahendusel.

Siinkohal saab meenutada Annely Peebo ja Marko Matvere ühislaulmist palaga «Muinaslugu muusikas» 2002. aastal Eestis toimunud Eurovisiooni lauluvõistluse ajal, mil paar juhtis Tallinnas toimunud suurüritust.

Sama laulu esitatakse ka täna, mil ETV ekraanile jõuab traditsiooniline Eesti Kontserdi ja Hennessy uusaastakontsert, kus lavale astuvad metsosopran Annely Peebo ja bariton Marko Matvere.

Eesti riikliku sümfooniaorkestri ees seisab Berliinis elav dirigent Kristiina Poska, kes on maailmas pälvinud laialdast tähelepanu nii muusikateatri kui ka sümfooniaorkestri dirigendina, vahendas Menu.

Meeleolukas kavas leidub nii operetikuningate Straussi, Lehari kui ka Richard Rodgersi helitöid.

Eesti Kontserdi ja Hennessy uusaastakontsert on ETV ekraanil 1. jaanuaril kell 17.55.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles