Laulja Merit Männiste veetis ka aastavahetuse skandaalse poliitiku seltsis (7)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merit Männiste
Merit Männiste Foto: Facebook

Laulja Merit Männiste postitas Facebooki pildi, kus ta istub diivanil koos oma perekonna ja skandaalse EKRE poliitiku Jaak Madisoniga.

 Ja nad lihtsalt ei istu seal, vaid Merit hoiab poliitikul käevangust kinni.

Paarike juba veetis jõulud koos. Jaak Madison jagas rõõmsat sündmust ka oma Facebookis.

Praegu 22-aastane Merit Männiste lõpetas 2015. aastal Tallinna Muusikakeskkooli klassikalise laulu erialal, lisaerialana on tal diplom koorijuhtimise erialal. Ta on lõpetanud 2018. aastal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia koorijuhtimise erialal. Lisaks sai orkestridirigeerimise tunde Jüri Alperteni klassis. Magistriõppes jätkab Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias õpinguid vokaalpedagoogika erialal.

Merit on laiemat tuntust kogunud pereansambliga, kuhu kuuluvad ka isa Kaupo Männiste ja vend Märten Männiste. 2014. aastal osaleti TV võistlussaates «Perepidu». Männiste Perebänd annab aktiivselt kontserte üle Eesti. Nende suurimaks hitiks on laul «Kallista». Neil on ilmunud ka duubelplaat: Männiste Perebänd «Kuld».

Rahvusooper Estonias on tal nimiosa Vinteri/Raudmäe muusikalis «Pipi Pikksukk» ning kehastab ka Punamütsikest haridusprojektis «Punamütsike ja seitse pöialpoissi».

Meriti esines XII noorte tantsupeol peategelase Hämariku rollis. Lusti roll 29. ja 30.juulil 2012 nelja lavastusega Kohilas jõekäärus etendunud kogukonnamuusikalis «Veterahva needus».Merit mängis Kanal 2 sügishooajal müstilises seriaalis «Nukumaja» Marianni.

Merit on hääle andnud paljudele tele- ja raadioreklaamidele, lisaks ka animafilmidele.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles