Kanye West ootab Drake'ilt avalikku vabandust, sest jälgis tema abikaasat Kimi Instagramis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian ja Kanye West 2018.
Kim Kardashian ja Kanye West 2018. Foto: Laurent VU/SIPA / Laurent VU/SIPA

Pinged räpparite Kanye ja Drake'i vahel on üle võlli keeratud, sest Kanye ootab kanada räpparilt avalikku vabandust tema abikaasa Kim Kardashiani jälgimise eest Instagramis, kirjutab Mirror.

Paistab, et Kanye West ja Drake ei mata sõjakirvest veel nii pea maha. Räpparid sattusid taaskord sotsiaalmeedias konflikti ja seetõttu, et Drake jälgis Instagramis Kanye abikaasat Kim Kardashiani.

Drake on olnud Kanye Twitteri vihapursete objektiks korduvalt ning ka eelmise aasta lõpus oli Kanyel palju südamel. Mõned päevad tagasi süüdistas mees Drake'i selles, et on Kanye perekonnaga liiga lähedane.

«Ma ei ole kunagi mainunud ega puudutanud Drake'i perekonda. Ta jälgis Instagramis mu abikaasat ning mainis laulus Pusha kihlatut,» säutsus Kanye.

«Kelle hiilgav idee see oli öelda Drake'ile, et ta mu abikaasat Instagramis jälgiks?»

Kanada räppar Drake 2017.
Kanada räppar Drake 2017. Foto: MARK BLINCH / REUTERS

Pinged räpparite vahel teravnesid jõulude ajal veelgi, kui Kanye elas oma viha sotsiaalmeedias välja. Postitused kustutas mees ära, kui tundus, et ta on end piisavalt väljendanud.

«Ta eiras kuid, kui ansin talle võimaluse rääkida ja lõpuks helistas ta mulle, et mind ähvardada,» kirjutas Kanye kustutatud säutsus.

125 säutsuline vihalaviin viis selleni, et kanada räppar lõpetas Kim Kardashiani jälgimise Instagramis, kuid see polnud Kanye jaoks piisav.

Mees usub, et olukorda saab lahendada ainult Drake'i avaliku vabandusega Kim Kardashiani jälgimise eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles