TOP 100: need on 2018. aasta maailma kõige ilusamad naised (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margot Robbie 2018. aastal.
Margot Robbie 2018. aastal. Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA / EPA

TC Candler ja The Independent Critics on valinud aasta kõige ilusaimaid mehi alates 1990. aastast. Hiljuti avaldati ka 2018. aasta nimekiri, milles sai esikoha vähetuntud, kuid siiski väga kaunis naine.

The Independent Critics kirjeldab end kui «mitmekülgset gruppi, mida juhib TC Candler, mis otsib ülemaailma, ning kuulab rahvalt miljoneid ettepanekuid juba viimase paari kümnendi jooksul. Ettepanekute abil pannakse kokku nimekiri tänapäeva iluideaalidele vastavatest inimestest.»

Veebilehel on kirjas, et 100 naist valitakse välja 85 000 rahva poolt nomineeritud kandidaadi hulgast. Kui nii, siis on saja naise hulka valituks saamine suur asi.

The Independent Critics kohta on keeruline leida lisainformatsiooni. Ühes küljest võib tõesti tegu olla organisatsiooniga, mis haldab niivõrd suurt andmebaasi, aga teisest küljest võib otsustajateringi kuuluda vaid üks iPhone'i omav teismeline tüdruk.

Kõigele vaatamata on nende YouTube'i video «100 kõige ilusamat naist aastal 2018» kogunud nädala ajaga üle kolme miljoni vaatamise. See näitab, et iluideaalid pole kuhugi kadunud, ning nende variatiivsus on hämmastav.

Vaata videost, kes kuuluvad eelmise aasta saja kaunima naise hulka. 

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles