Mis nüüd lahti on? Järjekordne Eesti tipplaulja sattus haiglasse (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gripp viis Rolf Roosalu haiglasse
Gripp viis Rolf Roosalu haiglasse Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Laulja Rolf Roosalu avaldas sotsiaalmeedias oma loo sellest, kuidas gripp tema keha niivõrd nahutas, et mees pidi mitu päeva haiglavoodi veetma. Rolf on siiamaani haiglas, kus ta on arstide hoole all.

«Veel kolm päeva tagasi ma sellist muiet enda näole manada poleks suutnud. Nii halb oli olla. Mõtlesin, et annan otsad! Kas seda tunnet saab tõesti tekitada üks viirus nimega gripp? Jah, saab! Lennart on öelnud, et sitt olukord pidavat olema meie tuleviku väetis. Ma ei tea mitmeteks aastateks need «mu põllud» nüüd väetatud said,» kirjutas Rolf Instagrami, püüdes raskes olukorras natukenegi positiivset märgata.

Ta lisas: «Lühidalt öelduna möödus minu aastavahetus Võru haiglas, kus minu eest hästi hoolitseti ja tehakse seda siiani. Mu palatis on isegi telekas ja voodi käib puldist üles-alla.»

Rolf Roosalu
Rolf Roosalu Foto: Madis Sinivee

«Iroonilisel kombel esinesin ma kolm nädalat tagasi selle sama haigla töötajatele Lõuna-Eesti haiglate jõulupeol- lihtsalt parim publik, kes tantsisid esimesest loost kuni lõpuni välja. No vot ja siin ma nüüd olen! Ühed nii-öelda lahutavad meelt, teised jällegi ergutavad! Ütleme nii, et siia jõudes oli mul juba väikestviisi käpp sees,» naljatas Roosalu.

Laulja tunnistas, et ta on viimastel päevadel saanud hoolega mõelda, puhata ja taastuda ning tema enesetunne paraneb iga päevaga.

Rolfi kogemusi pani teda sõpru hoiatama. «Sõbrad, ärge alahinnake grippi! Ma ei õhuta vaktsineerima- see on iga inimese sügavalt isiklik otsus, aga pöörduge arsti poole enne, kui asi väga tõsiseks läheb! Eriti käib see tagasihoidlike Eesti meeste kohta!» soovitas Roosalu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veel kolm päeva tagasi ma sellist muiet enda näole manada poleks suutnud. Nii halb oli olla. Mõtlesin, et annan otsad! Kas seda tunnet saab tõesti tekitada üks viirus nimega gripp? Jah, saab! Lennart on öelnud, et sitt olukord pidavat olema meie tuleviku väetis. Ma ei tea mitmeteks aastateks need ‘mu põllud’ nüüd väetatud said:) Lühidalt öelduna möödus minu aastavahetus Võru haiglas, kus minu eest hästi hoolitseti ja tehakse seda siiani. Mu palatis on isegi telekas ja voodi käib puldist üles-alla. Haha! Moodne värk! Iroonilisel kombel esinesin ma 3 nädalat tagasi selle sama haigla töötajatele Lõuna-Eesti haiglate jõulupeol- lihtsalt parim publik, kes tantsisid esimesest loost kuni lõpuni välja. No vot ja siin ma nüüd olen! Ühed nö lahutavad meelt, teised jällegi ergutavad! Ütleme nii, et siia jõudes oli mul juba väikestviisi käpp sees;) Mõelda, puhata ja taastuda olen saanud! Enesetunne paraneb iga päevaga. Sõbrad, ärge alahinnake grippi! Ma ei õhuta vaktsineerima- see on iga inimese sügavalt isiklik otsus, aga pöörduge arsti poole enne, kui asi väga tõsiseks läheb! Eriti käib see tagasihoidlike eesti meeste kohta! Olge hoitud! Olge terved! Head uut aastat!;) #agripp

A post shared by ROLF ROOSALU (@rolfroosalu) on

Aga Rolf Roosalu ei ole ainuke, kes gripi ohvriks langeks. Enne aastavahetust hakkas muusikute hulgas levima kohutav gripp, mis saatis kiirabiga haiglasse Ewert Sundja ja murdis oma sünnipäeval maha ka räppar Genka ehk Henry Kõrvitsa.

MyHits Awards proovid: Genka. 
MyHits Awards proovid: Genka. Foto: Konstantin Sednev
Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles