Johnny Depp üllatas pulma-aastapäeva tähistanud briti paari šampanjaga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp Jack Sparrow'na 2006. aasta filmis «Kariibi mere piraadid: surnud mehe aardekirst»
Johnny Depp Jack Sparrow'na 2006. aasta filmis «Kariibi mere piraadid: surnud mehe aardekirst» Foto: General / ©2006 TopFoto/Scanpix

Hollywoodi staar Johnny Depp sõitis enne aastavahetust Pariisist Londonisse, kohtudes rongis briti paariga, keda kostitas eksklusiivse Moët šampanjaga.

30-aastane David King ja ta 27-aastane naine Roxanne King tähistasid Pariisis oma pulma-aastapäeva ja nad sõitsid 27. detsembril 2018 koju tagasi Eurostari rongi äriklassis, kus reisis ka 55-aastane Johnny Depp oma ihukaitsjaga, teatab thesun.co.uk. 

Britid ei uskunud alguses oma silmi, arvates et tegemist on Deppi sarnase mehega, kuid lõpuks läks David King mehega rääkima. Tegemist oligi Deppiga, kes hea meelega kaasreisijatega vestles.

Deppi sõnul külastas ta Pariisis Curie instituuti ja vähihaiglat, viies haigetele lastele kingitusi ja kehastudes seal oma kõige kuulsamaks tegelaseks, piraadikapten Jack Sparrowks.

Johnny Depp kehastus Pariisi vähihaiglat külastades oma kõige kuulsamaks tegelaseks, piraadikapten Jack Sparrow'ks
Johnny Depp kehastus Pariisi vähihaiglat külastades oma kõige kuulsamaks tegelaseks, piraadikapten Jack Sparrow'ks Foto: HO / AFP/Scanpix
Johnny Depp kehastus 27. detsembril 2018 oma kõige kuulsamaks tegelaseks, piraadikapten Jack Sparrow'ks, külastades Pariisi Curie instituuti ja vähihaiglat
Johnny Depp kehastus 27. detsembril 2018 oma kõige kuulsamaks tegelaseks, piraadikapten Jack Sparrow'ks, külastades Pariisi Curie instituuti ja vähihaiglat Foto: HO / AFP/Scanpix

«Depp sõnas meile, et ta vaevu jõudis rongile, kuna unustas passi hotelli ja läks seda tooma. Meie selgitasime, et olime Pariisis oma esimest pulma-aastapäeva tähistanud. Depp oli šampanjat tellinud ja ta pakkus seda ka meile, kutsudes meid oma lauda,» teatas Roxanne King.

Depp ja briti paar vestlesid paar tundi. Enne lahkuminekut kinkis staar paarile kalli šampanja ja kirjutas karbile sõnumi koos autogrammiga.

Johnny Depp poseerimas koos brittide David ja Roxanne Kingiga
Johnny Depp poseerimas koos brittide David ja Roxanne Kingiga Foto: twitter.com

Ta poseeris koos brittidega.

«See oli meie pulma-aastapäeva tipphetk,» lisas naine.

Johnny Depp kallistamas Roxanne Kingi
Johnny Depp kallistamas Roxanne Kingi Foto: twitter.com

Sellest kohtumisest tehtud fotod jõudsid nii Deppi fännileheküljele kui Twitterisse.

Viimastel aastatel on kõmumeedia pasundanud Johnny Deppi problemaatilisest ja skandaalsest eraelust ning ta rahalistest raskustest.

Staari lahutus näitlejannast Amber Heardist oli keeruline, tekitades Deppile võlgasid ja pannes ta palju alkoholi tarbima.

Depp avalikustas 2018. aasta suvel, et enamik ta 650 miljoni dollari suurusest varast on kadunud.

Disney stuudio teatas 2018. aasta sügisel, et Deppi ei näe enam «Kariibi mere piraatide» filmisarja järjeosades.

Depp mängis piraadikapten Jack Sparrow’d viies «Kariibi mere piraatide» filmis.

Johnny Depp Jack Sparrowna filmis «Kariibi mere piraadid: surnud mehe aardekirst»
Johnny Depp Jack Sparrowna filmis «Kariibi mere piraadid: surnud mehe aardekirst» Foto: General / ©2006 TopFoto/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles