Valus laks: duši all seksikat videot filminud sotsmeediakuulsus sai kaamera ees kinnituse, et ilu nõuab ohvreid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Instakaunitar Charly Jordan sai duši all videot filmides korraliku obaduse.
Instakaunitar Charly Jordan sai duši all videot filmides korraliku obaduse. Foto: Kuvatõmmis videost

19-aastane USA sotsmeediakuulsus Charly Jordan tahtis fänne rõõmustada seksika videoga, millel väliduši all mõnuleb ja kehavõlusid eksponeerib, ent pidi kiirelt tõdema, et ilu nõuab ohvreid.

Ühendriikide modell ja sotsmeediasensatsioon Charly Jordan filmis Instagrami fännide jaoks videot, kus peseb end duši all, kuid asi lõppes neiu jaoks tugeva obadusega. Nimelt libises dušiotsik seina küljest lahti ja lajatas kaunitarile umbes poole meetri kõrguselt otse vastu pead. Charly haaras paugu peale kätega peast kinni.

Vaata juhtunust videot:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❀ CHARLY JORDAN ❀ (@charlyjordan) on

Paistab, et kaunitar oskab aga tobeda juhtumise üle nalja visata ning jagas videot äpardusest hoolimata Instagramis. «Kui keegi lajatab su sõnumi vastuseks k-tähe,» kirjutas ta video juurde. K-täht on teadupoolest kõige lakoonilisem lühend sõnast «okei», mida peetakse internetivestlustes ülima ükskõiksuse märgiks.

Charly Jordanit jälgib Instagramis üle 1,5 miljoni inimese. Ta on sisulooja, DJ ja modell.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles