Räppar nublu läheb veebruaris Laeva «uputama»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar nublu.
Räppar nublu. Foto: Promopilt

Räppar nublu esineb veebruaris Simple Sessioni uuel Live Night peol klubis Laev.

Tänavu 19. korda toimuv ekstreemspordivõistlus Simple Session esitleb 1. veebruaril klubis Laev esmakordselt Live Night peoformaati, kus astub üles eesti räpimaastiku kuumim artist nublu. Lisaks valivad plaadimasinate taga muusikat Rämmar DJ-d, MHKL & Jozels ning Paul Oja.

«Live Night on uus hingamine Simple Sessioni legendaarsetele afterparty«dele, mis toob seniste DJ-pidude kõrvale ka live-kontserdi formaadi,» räägib Simple Sessioni järelpidude korraldaja Philip Nikolajev.

«Peaesinejaks on nublu, sest tahame Simple Sessioni rahvale, kellest pooled on välismaalased, tutvustada eesti hetke kõige kuumemat nime, kelle kava saab olema tavapärasest pikem, sest lavalaudadele on oodata on mitmeid külalisesinejaid. Ka DJ-d said selles valguses valitud – tegemist on hetke kõige kuumemate plaadikeerutajatega, kes on mõjutatud hip-hopist, aga ei mängi ainult 100% hip-hopi,» lisab korraldaja.

Nublu.
Nublu. Foto: Rauno Liivand

Pealinlaste seas populaarne klubi Laev avas pärast tegusat suve jõulude eel spetsiaalselt suursündmusteks ehitatud sisepaviljoni Laev Arena, mis avab enda uksed avalikult esimest korda 1. veebruaril. Merevaatega klubi pakub sõbrakuu esimesel reedel talvepakase eest sooja elamust kõikidele ekstreemspordi- ja muusikasõpradele. «Tegemist väga laheda kohaga, mis on uus ja huvitav nii endale kui ka publikule,» kommenteerib Nikolajev kontsertkoha valikut.

Simple Session Live Night toimub reedel, 1. veebruaril algusega kell 22.00. Sündmusel astuvad üles nublu,  Rämmar DJ-d, MHKL & Jozels ning Paul Oja.

Piletid alates hinnaga 15€ tulevad Ticketeri piletikeskkonnas müüki esmaspäeval, 7. jaanuaril, kell 10.00. Lisainfo Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles