PILDID Lenna Kuurmaa puhkab uue kallimaga Lapimaal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaa on nomineeritud kolmes kategoorias.
Lenna Kuurmaa on nomineeritud kolmes kategoorias. Foto: Kalle Veesaar

Lenna Kuurmaa ja tema uus kallim Lauri Mäesepp ei ole veel jõulupuhkuselt naasnud ning naudivad teineteise seltskonda külmas Põhja-Soomes. Lenna ja Lauri otsustasid jõulunavanale külla minna ja suusatavad Lapimaal.

Nii Lenna kui Lauri postitasid Lapimaa puhkusest pildid Instagrami. Kuigi nad ei ole ühegi pildi peal koos, siis on raske väita, et nad ei ole seal paarina.

Pildil, kus Lenna kannab sooje suusariideid ja tassib suuski, annab ta teada, et välja on 16 kraadi külma. Kui siis üks kommenteerijatest pärib, kas Lenna veel külmemat kohta ei suutnud leida, siis vastab naine, et Lapimaal langes temperatuur vahepeal lausa - 22-ni. Kui Eestist tulnud naisele ei ole see temperatuur midagi.

Kui Lenna on oma pildi peal üksi, siis Lauri on leidnud endale «sõbra». Endla teatri näitleja Lauri poseerib pildil koos põhjapõdraga, kellega koos soovitakse kõikidele head uut aastat.

Lauri pilti kommenteeris ka Lenna, kes kirjutas: «Musiii».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mäesepp ja põhjakits soovivad kõigile ilusat uut aastat! #levi #lapland #raindeer

A post shared by Lauri Mäesepp (@laurimaesepp) on

Uudis Lenna ja Lauri suhtest sai avalikuks eelmise aasta septembris. 26-aastane Lauri tegeleb peale näitlemise ka muusikaga, tehes kaasa folgibändis Ukerdajad.

32-aastane Lenna alustas Lauriga suhet pärast seda, kui läks lahku oma laste isast Robert Vaiglast.

26-aastane Lauri Mäesepp on Rakverest pärit noormees. Ta õppis Viljandi kultuuriakadeemias näitlemist ja 2014. aastal liitus Endla teatriga. 

Lisaks teatritükkidele on ta üles astunud ka mitmetes filmides ja seriaalides. 2014. aastal mängis ta Mihkel Ulki mängufilmis «Nullpunkt». Samuti võib teda näha Eesti-Armeenia koostööfilmis «Lõbus perekond», mille võtted algasid sel suvel.

Ta on kaasa teinud ka sellistes seriaalides nagu «Klass - elu pärast», «Mustad lesed», «Kättemaksukontor» ning «Vabad mehed».

Peale näitlemise on ta kätt proovinud ka lavastajana. 2015. aastal oli ta «Kangelapsed» tüki üks lavastajatest. 

Inforegistris on ta ka kolme ettevõtte juhatuse liige: Lope Production OÜ, mis tegutseb peamiselt meelelahutussektoris ning selle põhitegevuseks on lavakunst; Teater Tall OÜ, mis tegutseb peamiselt meelelahutussektoris ning selle põhitegevuseks on teatri- ja tantsuetenduste lavastamine ja esitamine ning Chronesthesia OÜ, mille tegevusala on muud tervishoiualad.

Samuti on Mäesepp folkbändi Ukerdajad juhtfiguur. Tänavabändist alguse saanu ansambel on esinenud mitmetel aastatel Viru Folgil ning 2013. aastal võitsid nad isegi parima tudengibändi tiitli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles