Juutuuber Sidni astus Hensugusta kaitseks välja: keskealistel inimestel on üüratult raske muutusi aktsepteerida (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juutuuber ja instagrammer Sidni Tomson on endale võtnud ülesandeks kaitsta kolleegi Hensugusta, kes endale hiljuti Kanal2-s saate sai, kuna neiule tundub, et poisi aadressil suunatud kriitika on ebaõiglane.

Sidni Tomson kirjutas oma Insta story’sse pika loo sellest, mida tema Kroonika portaalis ilmunud artiklis ja selle juurde käivatest kommentaaridest arvab.

«Lugesin ühte Kroonika artiklit just ja taipasin, et ei saa sellisele ignorantsele artiklile MITTE vastata. Saate artiklit järgmistes story’des lugeda, et neile mitte klikke anda,» alustas Sidni.

«Kui kanal on kahjumis, on ilmselgelt mõistlik tegu kokku hoida sealt, kus kahjum kõige suurem. See peaks kõigile arusaadav loogika olema. Peale selle on minu arust eriti tobe jätkata teemat, et «Hensugusta SHOW» võttis üle Margna ja Jõekalda saate, kui see on vägagi kaugel tõest. Kanalid tulevad alati uue hooaja alguses välja uute saadetega ja lõpetavad osaga koostöö. See, et «Hensugusta SHOW» avalikustati nüüd, ei tähenda seda, et see kuidagi Margna ja Jõekaldaga seotud oleks. Pealegi on saadete formaadid täiesti erinevad. Kas sa lähed võrdlema maasikat ja banaani? Autot ja jalgratast? Pewdiepied ja T-seriesi? Ei lähe, sest tegu on täiesti eri asjadega.

Hensugusta
Hensugusta Foto: Erakogu

Kroonika artikkel põhineb täies ulatuses «Hensugusta SHOW» reklaamil, kust on saada vaid aimu, milline saade olema saab. Võtame võrdluseks kasvõi mõne filmi. Kohe kindlasti ei saa sa tervet filmi jumaldada või maha teha selle treileri põhjal. Lõbusa perekonna treiler tundus minule isiklikult vägagi tore ja vaadatav, kuid filmiga ise ma rahule ei jäänud. Vastandiks oli sarja «Stranger Things» kõige esimene treiler minu jaoks vägagi alla ootuste, kuid sari ise on olnud tõeline meistriklass! Kroonika artikkel tõi esile, et «Hensugusta SHOW» on kopeeritud TV3e «Võimalik vaid Venemaal» saatest, kuid sellises stiilis saadet on tehtud juba väga ammu enne Erkki Sarapuud Ameerika saates «Funniest Home Videos» näol. Kui selline formaat on töötanud juba aastaid, siis miks mitte seda väikese twist’iga Eesti ühe tuntuima juutuuberiga katsetada?

Artiklis arutati ka teemat, et kes seda saadet üldse vaatama hakkab, kui vanemad inimesed Hensugustat ei tea. Esiteks, on juba ammugi teada asjaolu see, et nooremad inimesed ei tarbi enam traditsionaalset meediat sama palju kui mõned aastad tagasi. Selle saate näol on võimalik laiendada kanali vaatajaskonda ka noorematele inimestele. Samuti ei teadnud kunagi need vanemad inimesed ka Teet Margnat, kuid vaadake, kui hästi tema vastu võetud on. Miks mitte anda Henri Karpovile samasugune võimalus? 

Kroonika artiklist ja selle kommentaariumist on ka väga hästi aru saada, kuidas keskealistel inimestel on üüratult raske muutusi aktsepteerida ning asjadele võimalusi anda. Keegi ei sunni inimesi vaatama «Hensugusta SHOWd», kuid kõik, mida teilt palutakse, on talle võimaluse andmine.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles