Elina Born andis välja uue singli, millel laulab tausta räppar reket

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Born andis uuele singlile «Tagasi me» välja kauni muusikavideo.
Elina Born andis uuele singlile «Tagasi me» välja kauni muusikavideo. Foto: Kaader videost/YouTube.com

Lauljatar Elina Born, kes lõpetas eelmise aasta paljude muusikaedetabelite esiotsas, jätkab tähelendu uue singliga «Tagasi me», millele on välja antud ka kaunis muusikavideo.

Elina Born, kes on varem laulnud peamiselt inglise keeles, on nüüd otsustanud eesti keele kasuks ja andnud välja kauni armastuslaulu «Tagasi me», mida saadab muusikavideo. Lugu sündis möödunud aasta juunis laulukirjutajate laagris, kus Born pandi meeskonda soome produtsendi Niko ja räppar reketiga. Armastatud räppari häält võib kuulda ka loo refräänis.

Elina on uue looga väga rahul ja on seda tahtnud pikalt fännidele kuulata anda. «Ma olen oodanud selle ilmumist juba suvest saadik,» ütles lauljatar Kanal 2 uudistesaatele «Reporter». Kuigi laul on ootel olnud ligi pool aastat, sündis see tegelikult väga kiiresti. «Võib-olla neli tundi ja see lugu oli valmis,» kirjeldas Elina tõhusat loomeprotsessi.

Elina sõnul räägib laul, nagu kõik teisedki maailma lood, armastusest ja suhetest. Muusikavideo sündis koostöös BFMi tudengitega, kes võtsid Elinaga ise ühendust. «Nad ütlesid, et lugu on väga hea, see kõnetas neid, ja tahtsid teha videot,» rääkis 24-aastane lauljatar, kes sai tuntuks superstaarisaatest ja on Eestit esindanud ka Eurovisioonil.

Vaata uue loo muusikavideot:

Eelmisel aastal nautis Elina edu looga «Jagatud saladus», mis valmis koos Jüri Pootsmanniga. Populaarne suvehitt pani kinni Elmari ja MyHitsi aasta hittide saate, troonis «Reporteri» edetabelis ning hääletati Raadio 2 aastahittide tabelis 7. kohale.

Elina usub, et edu on taganud eesti keeles laulmine. «Kui ma maikuus eelmisel aastal liitusin Universaliga, võtsin vastu otsuse, et tahaks nüüd eesti keeles laulda, sest eesti keel on aus, see jõuab rohkem eesti inimesteni. Siiamaani on näha, et tõesti läheb see rohkem peale kui ingliskeelne materjal,» ütles Elina.

Kuula ka Elina ja Jüri suvehitti:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles