Photoshop või emake loodus? 48-aastase Mariah Carey bikiinipilt on fännide arvates liiga seksikas, et tõsi olla (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mariah Carey esinemas 2018. aasta Ameerika muusikaauhindade galal Los Angeleses.
Mariah Carey esinemas 2018. aasta Ameerika muusikaauhindade galal Los Angeleses. Foto: Reuters/ScanPix

Maailmakuulus poplauljatar Mariah Carey tõestab taas, et vanus on ainult number, ning särab uutel piltidel vaid pisikestes bikiinides, mis paljastavad kõik kurvika naise kehavõlud. Fännid aga kahtlevad, kas fotod on autentsed või töödeldud.

48-aastane Mariah Carey ilmus peenikesena avalikkuse ette möödunud aastal, kui kahtlustati, et varem küllalt kogukas lauljanna on käinud maovähenduslõikusel. Carey ise kuuldusi kinnitanud pole ja on lausa väidetud, et kõlakad mõtles välja kättemaksuhimuline eksmänedžer.

Nüüd jagas Carey pilte, kus poseerib bikiinides ning lööb letti kõik kehakumerused. Kuigi foto järgi võiks arvata, et kaamerasilma ette on sattunud paarkümmend aastat noorem naisterahvas, spekuleerivad osad, et tegemist on võltsinguga ja pilti on korralikult töödeldud. Kahtlustele valab õli tulle, et Carey on varem korduvalt Photoshopiga vahele jäänud.

«Kõik ju teavad, et Mariah armastab fotošoppi, mäletate albumi «Me. I Am Mariah» kaanepilti? Ta polnud toona nii peenike! Guugeldage «Mariah Carey photoshop» ja saate kohe aru,» kommenteeris üks. Väidetavalt nägi kommenteerija lauljat paar nädalat tagasi päriselus ning ta käed ja keha olid «kindlasti jämedamad».

2014. aasta albumi «Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse» kaanepilt, millel lauljatar näeb erakordselt peenike välja.
2014. aasta albumi «Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse» kaanepilt, millel lauljatar näeb erakordselt peenike välja. Foto: Albumikujundus

«Lahe fototöötlus, käte juures saab kohe aru,» kommenteeris üks ning selgitas, et kui võrrelda parema käe mõõtmeid kehaga, on ilmselge, et fotot on töödeldud. «Me kõik teame, milline ta päriselt välja näeb. Vaadake pühadeaja paparatsofotosid, ta oli kui morsk!» kirjutasid süüdistajad.

Septembri lõpus astus lauljatar kaamera ette sellise väljanägemisega.
Septembri lõpus astus lauljatar kaamera ette sellise väljanägemisega. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Enamik kommenteerijaid on siiski arvamusel, et naine näeb vanuse kohta äraütlemata hea välja ning on kõigile eeskujuks. Süüdistajate jutust jääb kõlama aga tõdemus, et isegi kõige kaunimad staarid kasutavad tänapäeval Photoshopi abi, kuna ihkavad olla perfektsed, mitte kaunid.

Vaata kõnealuseid bikiinipilte ja otsusta ise, kas Carey ilu taga on emake loodus või hoopis Photoshop:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles