Telesarja «Pintsaklipslased» tiim on nõus annetama miljoneid, et Meghan veel ühes episoodis kaasa lööks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle sarjas "Pintsaklipslased" 2017.
Meghan Markle sarjas "Pintsaklipslased" 2017. Foto: Ian Watson / AP

USA teledraama «Pintsaklipslased» tiim soovib, et Sussexi hertsoginna Meghan Markle lööks kaasa veel ühes episoodis ning on nõus annetama miljonitesse ulatuva summa heategevuseks, kirjutab Mirror.

Telesarja «Pintsaklipslased» ehk «Suits» ülemused soovivad, et Meghan Markle teeks viimase kummarduse oma vanale tegelasele ning lööks kaasa veel ühes episoodis.

Kui hertsoginna on nõus, siis maksab NBC Universal mitu miljonit dollarit Meghani valitud heategevuseks.

Meghan sai pakkumise, sest tuleb välja, et ta on Ameerikas siiani tasustatud näitlejanna.

NBC Universal väitis, et hertsoginnale on plaanitud põgus ilmumine, mis jääb alla kahe minuti ning mis on filmitud Suurbritannias. Selle eest ollakse nõus Meghanile välja kirjutama tšeki mitmele miljonile.

Meghani kasvav beebikõht kirjutatakse arvatavasti käsikirja, sest tema mängitud tegelaskuju Rachel Zane abiellus oma viimases episoodis ning see oleks justkui loogiline jätk tegelase elukäigule.

Meelelahutus gigandi NBC Universal tegevusjuhid usuvad, et Suurbritannias oleks võimalik filmida ka lühike järg, mis sobiks sarja süšeega. «Me saaksime vähem kui poole päevaga valmis,» kinnitas produktsiooni allikas.

«Kindlat summat pole, kuid läbirääkimised algavad arvatavasti lähitulevikus. Ma olen kuulnud, et räägitakse kuuest miljonist dollarist. See on väga suur summa, kuid see oleks suurim turunduslik saavutus teleajaloos,» lisas allikas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles