Anni ja Tomi Rahula koer on endiselt kadunud: jahimehed leidsid maja tagant huntide jälgi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tomi Rahula koos kaduma koera Fifaga.
Tomi Rahula koos kaduma koera Fifaga. Foto: Facebook

Jaanuari esimestel päevadel läks kaduma muusikategelaste Anni ja Tomi Rahula armas koer Fifa. Kuigi lootust pole veel kaotatud, ripub õhus kurb variant, et koera murdsid maha hundid.

Anni Rahula andis sotsiaalmeedias teada, et ühtegi märki kadunud neljajalgsest pereliikmest pole ja kõik vihjed on viinud teiste koerteni. Anni sõhul on õhus ka üks kurvem variant: «Samal päeval, kui Fifa kadus, nägid jahimehed meie maja taga metsas nelja hundi jälgi. Kahjuks nendest enne infot meil polnud ja me ei osanud seda karta.»

Siiski hellitab pererahvas veel lootust, et koeraga on kõik korras. «Ehk leidis oma esimese pruudi...» kirjutas Anni. Koer oli enne kadumist silma alt ära vaid mõne lühikese hetke. «Ta kadus Tomiga tehtud hommikuse tervituse ja toidu panemise vahel. See tähendab, et tal oli kusagile kiire, kutsumisele enam ei vastanud,» kirjutas perenaine.

Anni tänas kõiki, kes on koera pärast muretsenud ja teda otsida aidanud. «Ta on meil tohutult tugev ja sõbralik. Sõbralik on loomade, lindude ja inimestega, inimesi armastab kõige rohkem. Eks me otsime teda loomulikult edasi ja loodame teda ikkagi peagi kodus näha,» andis Anni teada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anni Rahula (@annirahula) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles