President Kaljulaidist aktimaali teinud skandaalne kunstnik läks nüüd Meghan Markle'i kallale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Kaljulaidist aktimaali teinud kunstnik Toivo Pilt läks nüüd Meghan Markle'i kallale.
President Kaljulaidist aktimaali teinud kunstnik Toivo Pilt läks nüüd Meghan Markle'i kallale. Foto: Toivo Pilt/PA Pictures/Scanpix

Eesti presidendist aktimaali teinud kunstnik Toivo Pilt on tulnud lagedale uue kunstiteosega, millel kiskus alasti Briti kuninglikku perekonda abiellunud ameeriklanna Meghan Markle'i.

Seltskonnakaunitar Triin Tulevi värvikas eksabikaasa Toivo Pilt šokeerida ei karda. 2017. aastal tegi ta Kersti Kaljulaidist aktimaali, millel kujutas presidenti tätoveeringutega. Hiljem selgus, et seitsme minutiga maha müüdud teos oli tegelikult hoopis plagiaat, kuna kehamaalingud olid varastatud kuulsalt briti tätoveerijalt Glenn Cuzenilt, kes lubas Pildi kohtusse kaevata.

Mullu tuli Dressi-Toivoks kutsutud mees lagedale uue teosega, millel napis riietuses Kaljulaid miilustas robotitega. Provokatiivse kunstitöö aluseks oli presidendi sõnavõtt, milles ta mõtiskles, millised saavad tulevikus olema inimeste suhted, sealjuures seksuaalsed suhted robotitega – mis on keelatud ja mis mitte.

Nüüd on Pildi hambusse jäänud Ühendriikide näitleja ja modell Meghan Markle, kellest sai eelmise aasta kevadel prints Harryga abielludes Sussexi hertsoginna. Pilt kujutab 37-aastast Meghanit rinnahoidjas ja tätoveeritult: rindade kohale on kirjutatud suurelt «getoelu» ja kätele «rikas eit». Tegelikult naisel tätoveeringuid ei ole.

Kunstniku sõnul on pilt saadaval Tallinnas Mere puiesteel restoran Tai Bohi püsinäitusel.

Vaata provokatiivset teost:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toivo Freeman Pilt (@freemanpilt) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles