Foto: Laura Kõrgemäed ei tunne enam äragi! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Kõrgemäe.
Laura Kõrgemäe. Foto: Maksim Toome

Endine miss ja seltskonnatäht Laura Kõrgemäe (33) postitas sotsiaalmeediasse enesest selfie, millel esiti vaadates ei tunne naisterahvast äragi.

Instagrami läkitatud kaadril kaunistab Laurat täiuslikkuseni lihvitud meik ning tema pikad ja blondid kiharad on kergelt lokitatud. 

Novembrikuus ilmus Kõrgemäe taas avalikkuse ette ning andis vipMedicumi 10. juubeliaasta pidustustel «Reporterile» ka intervjuu. «Muutunud nii, et esmapilgul ei tunne äragi,» kirjeldati teda toonases saateklipis. 

Ka Laura ise tunnistas intervjuus, et vipMedicumi spetsialistid on tema näo kallal tööd teinud. «Ma võin sulle näidata üle terve näo, kuhu ma olen erinevaid asju pannud,» naljatles Kõrgemäe. «Ma oleksin nõus süstima oma huuli, kui mul oleks selleks vajadus. Miks mitte, ühel päeval seda teha, aga seda seni, kui see üle piiri ei lähe,» leidis ta.

«Ma arvan, et ma jõuan ühel päeval süstideni,» kinnitas Kõrgemäe. Ka lisas ta, et ei halvusta üldse neid inimesi, kes seda kõike normaalseks peavad. «Oluline on alati see, et tee, mis sa teed - ära üle pinguta,» jagas ta nõuannet.

No olgu, mis ta on - spetsialistide tehtud töö, pilditöötlus või mõni muu saladus, ent Laura näeb sel pildil paganama hea välja!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LK (@lrtzik) on

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles