Madis Milling päästja tööst: kui tahad, et su kodu ümber oleks kõik korras, siis pead ise midagi tegema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Milling päästja tööst: kui tahad, et su kodu ümber oleks kõik korras, siis pead ise midagi tegema
Madis Milling päästja tööst: kui tahad, et su kodu ümber oleks kõik korras, siis pead ise midagi tegema Foto: Kanal 2

Vennad Madis ja Tõnis Milling käisid «Ringvaate» saates rääkimas, miks nad mõlemad vabatahtlikena töötavad. Madis Milling on vabatahtlik päästja ja tema vend Tõnis abipolitseinik.

Madis nentis, et vabatahtlikuks päästjaks ajendas teda hakkama puhas omakasu. «Kui sa ikkagi tahad, et sinu kodu ümber oleksid asjad korras, sinu kogukonnas oleks turvalisem, siis tuleb ikka ise käsi külge panna. Ei saa jalad ahju peal vedeleda ja öelda, et miks riik midagi ei tee,» vahendas Menu.

Abipolitseinik Tõnis Milling.
Abipolitseinik Tõnis Milling. Foto: Priit Simson

Tõnis Milling läks vabatahtlikuks politseinikuks 2007. aasta pronksiööl. «Üks asi on see, et see adrenaliin. See, et sa saad teha midagi sellist, mis paneb sul endal vere keema. Loomulikult on siin mu enda huvi mängus, et kui ma pean kinni roolijoodiku, kes võib-olla mõni aeg hiljem sõidaks surnuks minu lähedase inimese, siis see on väga tugev panus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles