Vene tuntud ennustaja Darja Voskobojeva jõudis enne surma öelda, mis ootab päikesemärke 2019. aastal (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Darja Voskobojeva
Darja Voskobojeva Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Venemaa tuntud ennustaja Darja Voskobojeva suri õigeusklike jõululaupäeval, 6. jaanuaril, kuid ta jõudis enne surma avaldada ennustuse, mis ootab 12 sodiaagimärki 2019. aastal ees.

Vene meedia teatel põdes «Selgeltnägijate tuleproovis» osalenud 38-aastane ennustaja mitu aastat rasket vähihaigust, mis temalt nüüd elu võttis.

Ennustaja oli vahetult enne surma koostanud uue aasta horoskoobi, mille avaldas oma lehekülje tellijatele.

Horoskoobi valmimisel tundis naine end halvasti, pereliikmed kutsusid talle kiirabi ja ta viidi haiglasse intensiivravi osakonda. Ta suri seal mõned tunnid hiljem.

Darja Voskobojeva
Darja Voskobojeva Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Siiski jõudis ta avaldada 2019. aasta horoskoobi, milles põhiline on järgmine:

JÄÄR  - sel aastal on nii võite kui kaotusi. Uued väljakutsed võivad olla huvitavad, kuid ka murekortse tekitavad. Ära anna lihtsalt alla, vaid usu iseendasse ja oma edusse. Ka kõige halvemas olukorras on positiivne pool.

SÕNN – ühe perioodi lõpp ja kokkuvõtete tegemise aeg. «Võid saada võimaluse, millest oled kaua unistanud või millele ei ole varem mõelnud. Siiski mõõda üheksa korda ja lõika üks kord enne, kui uuega alustad,» hoiatas ennustaja.

KAKSIKUD – uus aasta tuleb parem kui oli 2018. aasta. Kaksikud on väga liikuv märk ja uuel aastal ei kao liikumine kuhugi. Pigem on seda veel rohkem ja  Kaksikutele see meeldib. «Näitad välja, mis puust sa tegelikult oled,» lisas ennustaja.

VÄHK – 2019 on muutuste aasta, kuid teil tuleb oma elu paremaks muutmiseks mugavustsoonist lahkuda. «Täiesti võimalik on uus ja huvitav töö, uus elukoht, uus suhe ja lapse sünd. Igaüks valib ise, mida uut ta oma ellu tahab,» selgitas Voskobojeva.

LÕVI – selle päikesemärgi esindajad ootavad armastust ja imetlust, kuid 2019. aastal tuleb selle saamiseks lahendada mingi dilemma. See võib olla Lõvi enda oma või siis mõne lähedase oma. Kui ta seda suudab, ootab teda ees edu igas valdkonnas.

«Sa aitad kedagi, aidates sellega ka iseennast. Pööra tähelepanu sellele, milliseid sõnu kasutad,» teatas ennustaja.

NEITSI – armastus võib olla raske, sest elu on pea peale pööratud. Neitsi peab muutma fookust ja vaatama raamidest väljapoole, siis on kõik võimalik.

KAALUD – seda päikesemärki ootab ees üllatus. Kaalud ei oska oodata suurt rahalist võitu, mis tuleb kas pärandi või annetuse näol. See annab võimaluse viia ellu selle, selle millest ta on unistanud.

SKORPION – selle päikesemärgi esindajad ootavad ja otsivad võimalust saada parem töökoht ja rohkem raha. «Oled oma elus jõudnud faasi, kus ahnus ei vii eesmärgini. Lase lahti kõigest, mis on oma aja ära elanud ja ei vii eesmärgini,» teatas Voskobojeva.

AMBUR  – on oodata halastamatu ja julma tõe pinnaletulekut. «Sellega võivad kaasneda terviseprobleemid või mingi suhte lõppemine,» teatas ennustaja lisades, et iga lõpp on millegi uue ja parema algus.

KALJUKITS – 2019. aasta on suur muutuste aasta. Elu keerab uue lehekülje ja saatus pakub varasemast paremaid ja positiivsemaid elamusi, millest Kaljukits ei ole isegi unistanud. Tuleb vaid õigel ajal käsi välja sirutada ja kinni haarata.

VEEVALAJA – selle päikesemärgi esindajad on kogu aasta jooksul väga optimistlikud ja teistele inspiratsiooniks. «Oled sel aastal ideaalne sõber ja kaaslane, keda vajavad paljud,» on Voskobojeva ennustuses.

KALAD – 2019. aasta on üldjoontes hea, kuid vahel paneb elu kannatuse proovile. Kalad peavad jääma oma algsetele eesmärkidele kindlaks ja astuma kindlaid samme, et mitte sihti silmist kaotada ja elukeerisesse paiskuda.

Darja Voskoboejva sündis 6. mail 1980. Ta sai kuulsaks osalemisega Venemaa «Selgeltnägijate tuleproovi» 17. hooajas. Lisaks astus ta 2018 üles saates «Ennustaja päevik».

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles