Varsti Kanal2s: Itaalia ringreis, kus isegi kohalikud arvasid, et Paljas Porgand on ehk liiga paljas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljas Porgand ehk Merilin Taimre (roosas mantlis) esmaesitles uhiuut retseptiraamatut "Mu süda kuulub kolmele: toidule, loomadele ja minule". 
Blogijal varsti saade ka Kanal 2s.
Paljas Porgand ehk Merilin Taimre (roosas mantlis) esmaesitles uhiuut retseptiraamatut "Mu süda kuulub kolmele: toidule, loomadele ja minule". Blogijal varsti saade ka Kanal 2s. Foto: MADIS SINIVEE / EESTI MEEDIA/SCANPIX

Kanal 2s alustab homme kell 21.00 uus lustakas ja romantiline tõsielusari «Paljas Porgand Itaalias».

Merilin Taimre ehk Paljas Porgand puhkab koos oma uue kallima Roomet Poomiga romantilises Itaalias. Noored armastajad otsivad koos seiklusi tõeliselt romantilises Itaalias. Noortel on kindel eesmärk terve reisi jooksul järgida oma tervislikke eluviise (nad on isegi kõik oma toiduvarud Eestist kaasa pakkinud), kuid Itaalial on neile teised plaanid varuks. Eneseületamise ja iseloomu kasvatamisega tuleb alustada juba maandudes. Samuti selgub esimeses osas, et Paljas Porgand on mõne koha jaoks ehk veidike liiga paljas.

Tuleb rentida sõiduvahend, kus ehk ka noorte arvamused ühest korralikust rendiautos üksteisest veidi erinevad ning leida ka ööbimispaik.

«Paljas Porgand Itaalias» alustab Kanal 2s homme kell 21.00 ja on alates sellest pühapäevast edaspidi eetris igal pühapäeval kell 19.35!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles