Kahju! Eesti kuumim naisräpparite duo läheb laiali

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naisräpparite duo Hoax annab Intsikurmu talifestivalil viimase kontserdi.
Naisräpparite duo Hoax annab Intsikurmu talifestivalil viimase kontserdi. Foto: Erakogu

Eesti räpimaastik jääb vaesemaks ühe möödunud aasta ägedama koosluse võrra: tegevuse lõpetab naisräpparite duo Hoax, mis lendas möödunud aastal räpitaevasse looga «Ära enam hella».

Räpiduo Hoax andis sotsiaalmeedias ootamatult teada, et lõpetab tegevuse. «Eelmine aasta oli Hoaxi jaoks väga tuus: saime anda uskumatult lahedaid laive, kohtasime palju uusi ja meelejäävaid inimesi ja tegime kirega mussi, kuid sel aastal Hoax enam ühiselt oma rada ei jätka,» kirjutati Facebookis.

Kollektiiv, mille moodustavad kaks noort ja andekat naisräpparit hxllup ja lais2n, sai tuntuks möödunud aasta alguses, kui anti välja lugu «Ära enam hella», millel tegi kaasa ka humorist Tigran Gevorkjan. Viimane laul «Okei» nägi ilmavalgust septembris. MyHits Awardsil nomineeriti Hoax aasta Soundcloudi artisti kategoorias ning Raadio 2 andis tüdrukutele aasta demo auhinna.

Hoaxi fännidel on võimalus naisräppareid lavalaudadel näha veel 2. veebruaril, kui esinetakse Tallinnas Kultuurikatlas Intsikurmu talifestivalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles