Mattias Naan ja Tigran Gevorkjan hakkavad koos pulli tegema: see saab olema segu meievahelisest sõprusest ja üksteise räigest tagarääkimisest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mattias Naan ja Tigran Gevorkjan.
Mattias Naan ja Tigran Gevorkjan. Foto: Eiko Kink

Püstijalakoomikud Mattias Naan ja Tigran Gevorkjan esitlevad 24. aprillil Tallinnas, Alexela Kontserdimajas oma värsket stand-up show’d «Nina ja Vunts», kus humoristid räägivad laval värvikaid lugusid nii elust enesest kui seikasid nende endi sõprusest.

Armeenia juurtega Tigran Gevorkjan räägib, et jõudis stand-upini hetkel, mil nägi 5-aastaselt enda vanemaid köögis vaidlemas. «Viisin selle lavalaudadele alles hiljem,» lisab ta.

Mattias Naani esimene kokkupuude püstijalakomöödiaga oli seevastu alles sel aastakümnel. «Stand-upini ma tegelikult väga ilusti ei jõudnudki, vaid pigem pidin ise ennast vägisi sinna vedama, umbes nagu klaustrofoobi liftiga viimasele korrusele,» muheleb Naan. 

«Kui see piinarikas liftisõit oli ära tehtud, hakkas pilvelõhkuja aknast päris ilus vaade paistma. Siis meenus, et mul on ju kõrgusekartus ka, nii et siiamaani higistan ja jalad värisevad enne lavale minekut,» meenutab koomik enda esimest ülesastumist 2012. aastal, aga lisab, et see kõik on suurema eesmärgi nimel.

Mattias Naan ja Tigran Gevorkjan esitlevad aprillis uut stand-up show’d „Nina ja Vunts“.
Mattias Naan ja Tigran Gevorkjan esitlevad aprillis uut stand-up show’d „Nina ja Vunts“. Foto: Eiko Kink

Lavalaudadelt sai alguse ka Gevorkjani ja Naani vaheline sõprus. «Kohtasin Mattiast esimest korda Comedy Estonia Open Micil 2014. aastal. Ruumis oli kuskil 27 kraadi ja kondents seintel ning Mattias oli pika parkaga laval,» räägib Gevorkjan.

Naan meenutab kõrval, et nägi praeguse lavapartneri swägi juba kaugelt. «Kompleksideta egomaniakk, mis on eesti koomikute turul erakordne ja ebameeldiv nähtus. Aga kui rääkima hakkasime oli vist esimene asi, mis talle ütlesin, et «Sorry, mul tõesti on ainult mündid, rohkem raha pole anda sulle.» Sõbrad ever since (ingl. k sõbrad alates sellest ajast – toim.).»

Suuresti sõprusest on inspireeritud ka aprillis toimuv stand-up show «Nina ja Vunts». «See saab olema segu meievahelisest sõprusest, üksteise räigest tagarääkimisest ja ka täiesti teemavälistest asjadest, sest kõige suurem inspiratsioon on ikkagi elu ja juhtumised meie ümber,» lubavad koomikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles