Robert De Niro: ma ei mängi mitte kunagi Donald Trumpi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert De Niro (vasakul) ja Donald Trump
Robert De Niro (vasakul) ja Donald Trump Foto: JORGE GUERRERO / AFP/Scanpix

Hollywoodi staar Robert De Niro, kes on tuntud ka USA presidendi Donald Trumpi karmi kriitikuna, teatas nüüd, et ta ei kavatse mitte kunagi filmis Donald Trumpi kehastada.

75-aastase De Niro teatel ei saa ta Trumpi austada ega aktsepteerida, kuna see mees on rassist ja šovinist, teatab ewn.co.za.

Donald Trump
Donald Trump Foto: SCANPIX

De Niro lausub avalikel esinemistel alati midagi Trumpi kohta ja alati on see presidendi vigasid esile toov. Näiteks 2018. aasta juunis teatas De Niro Tony auhindade jagamisel lihtsalt «Fuck Trump».

Robert De Niro juunis 2018 Tony auhindade galal kõnet pidamas
Robert De Niro juunis 2018 Tony auhindade galal kõnet pidamas Foto: Lucas Jackson / Reuters/Scanpix

«Ma ei kavatse mitte kunagi filmis Trumpi kehastada. Mulle pakuvad huvi tegelased, kellel on mingi nõks või konks, mis nad huvitavaks teeb. Trumpil on mitu negatiivset konksu, kuid need on nii negatiivsed, et ma ei suuda teda mängida. Trump on USA president, selle ametiga kaasneb vastutus, kuid Trump ei vastuta. Teda ei huvita keegi peale tema enda,» lausus staar.

De Niro lisas, et kõik see negatiivne, mida Trump teiste kohta ütleb, kehtib tegelikult tema enda kohta.

Robert De Niro (vasakul) ja Donald Trump
Robert De Niro (vasakul) ja Donald Trump Foto: JORGE GUERRERO / AFP/Scanpix

«Ma ei tea, kuidas teda kasvatati, kuid igatahes ei ole tal empaatia- ja arusaamisvõimet. Ta ei ole ka teadlikult halb, ta on lihtsalt ignorantselt rumal, olles samas väga tüütu,» jätkas näitleja.

De Niro arvates meenutab Donald Trump oma olemuselt ja vaadetelt Saksamaa diktaatorit Adolf Hitlerit ja Hitleri marionetti Itaalias, Benito Mussolinit.

«Iga Trumpi otsus on selline, mis tekitab paljudele kahju. Ta ei saa sellest aru ja see on USA jaoks väga ohtlik,» lausus De Niro.

Robert de Niro 2017
Robert de Niro 2017 Foto: Yui Mok / PA Wire/PA Images/Scanpix

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles