Getter Jaani eurolugu on saanud Aasias suureks hitiks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani Weekend Festivalil. Getter Jaani eurolugu on saanud Aasias suureks hitiks!
Getter Jaani Weekend Festivalil. Getter Jaani eurolugu on saanud Aasias suureks hitiks! Foto: Madis Sinivee

Eesti laulja Getter Jaani, kes andis hiljuti teada oma rasedusest, käis «Ringvaate» saates muljetamas, et tema 2011. aasta eurolugu «Rockefeller Street» on saanud Aasias suureks hitiks.

Ootamatult on Aasias avastatud Getter Jaani 2011. aasta Eurovisiooni võistluslugu «Rockefeller Street», millest on tehtud tänaseks juba 1,5 miljonit ülikiiret tantsuvideot, kirjutab Menu.

Versioon, mille järgi on tänaseks tehtud juba 1,5 miljonit tantsuvideot, ei ole siiski originaal. Kaks Hiina meest leidsid kusagilt Getter Jaani «Rockefeller Streeti» ja keerasid selle kordi kiiremaks, luues omapärase ja ülitempoga töötluse. Põhiklippi, millest tantsuhullus alguse sai, on tänaseks vaadatud juba 15 miljonit korda.

«Rockefeller Streeti» ootamatu edu üheks põhjuseks võib olla Getter Jaani sõnul see, et lugu on omapärase kiiksuga. «Kui ma kuulsin seda uut versiooni, mis on väga palju tempokam, siis see algne lugu tundub nagu üks tore unelaul,» mainis ta.

Veel ei ole aga Jaani näinud, et tema pangaarvele oleks selle populaarsuse eest suuri rahasummasid tulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles