Andres Peets pani kogu raha BonBoni

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šampanjahommikusöök pilvedes - ajakiri Kroonika ja Moét Chandon pakkusid kolmapäeva hommikul luksuliku hommikusöögi Sky Restoranis. Janne Klooren ja Andres Peets
Šampanjahommikusöök pilvedes - ajakiri Kroonika ja Moét Chandon pakkusid kolmapäeva hommikul luksuliku hommikusöögi Sky Restoranis. Janne Klooren ja Andres Peets Foto: Viktor Burkivski

Reedel hoogsa peoga startinud, põhjalikult uuenenud ja paisunud ööklubi BonBon üks omanikke Andres Peets (52) on teinud koos äripartneriga klubisse kõva rahasüsti, vahendab Kroonika

Investeering pole tühja läinud, sest Ville Lausmäe loodud interjöör pälvis ka juba ühe rahvusvahelise disainiajakirja tähelepanu!
 
«Raha panime projekti palju, aga numbreid ei avalda, muidu inimesed ehmatavad ära,» nendib Peets.
Andrese sõnul tahtsid nad teistest klubidest eristuda ja olla võimalikult newyorgilikud! «See on kallimaid klubiehitusi, mis Eestis tehtud,» kiidab Peets oma peokohta, mida ehib supervalgustus ja värvidemäng.
 
 
Klubi slogan on Be my candy tonight (ole täna öösel minu komm), mis pakub kõvasti tõlgendusvõimalusi, ja logo kujutab iharaid huuli kommi lakkumas.
 
«Tahame, et klient tunneks end hoolitsetuna ja igapidi lakutuna. Ja teenindajad on meil kõik megatšikid,» valgustab Peets, kes veel vahetult enne avamist juhatas šikilt ülikonnastatuna klubile viimset lihvi andvat meeskonda, kuhu töiselt askeldavana kuulus ka tema armastatu Janne Klooren (30). 
 
 
 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles