Luhta läinud lust! Tutikas vibraator plahvatas naise käes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cassie Esplin.
Cassie Esplin. Foto: Cassie Esplin / SWNS.com / Cassie Esplin / SWNS.com

Cassie Esplin (25) soetas omale 4 naelaga (4,42 eurot) internetist vibraatori. Suur oli aga tema ehmatus, kui soodsalt saadud mänguasjake naise käes plahvatas.

Inglismaalt, Norwichi linnakesest pärit Cassie hakkas vibraatorit esmakordselt kasutama, kui selle patareipesa plahvatas, vahendab SWNS.com.

Niipea, kui Cassie asetas patarei «Buzz Tongue Finger» vibraatorisse, plahvatas see. Plahvatusest tingitud hoog oli aga nii suur, et patarei tabas tema magamistoa lage.

Vibraator, mis Cassie Esplini käes plahvatas.
Vibraator, mis Cassie Esplini käes plahvatas. Foto: Elu24 kollaaž/ Scanpix/ SWNS

Lisaks väidab Cassie, et õnnetuse tagajärjel sai tema rindkere põletada ning et kuum leelispatarei, mis tema suunas tagasi lendas, põletas augu sisse ka tema kampsunisse.

Ta ostis seksimänguasja internetipoest Lovehoney.co.uk, kus see oli allahinnatud 12 naela (13,20 eurot) pealt 4 naelale (4,42 eurot). Cassie sõnul hoiab ta nüüd elu lõpuni seksimänguasjadest eemale.

Cassie sõnul hoiab ta nüüd elu lõpuni seksimänguasjadest eemale.
Cassie sõnul hoiab ta nüüd elu lõpuni seksimänguasjadest eemale. Foto: Cassie Esplin / SWNS.com / Cassie Esplin / SWNS.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles