Kelly Rowland armastab häid sekspoode

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Rowland
Kelly Rowland Foto: Reuters

Kelly Rowland paljastas, et armastab häid sekspoode. Telesaate «X Factor» kohtunik tunnistas, et talle meeldib nendest poodidest osta erinevaid mänguasju sama hea meelega kui käia üksinda mõnel kunstinäitusel.

«Mind ei saa sekspoodidest eemale hoida,» ütles Kelly väljaandele The Mirror. «Need on lihtsalt nii huvitavad kohad. Lähen sinna tavaliselt grupi inimestega, et mitte silma paista. Olen 30-selt palju vabameelsemaks muutunud,» lisas ta.

Samas suhted meestega pole naisel just kõige õnnestunumad olnud ning seal üritab ta oma kaarte mitte nii kiirelt avada. Nimelt läks Kelly Rowland lahku oma kihlatust Roy Williamsist, kes ta lihtsalt maha jättis. «Tahtsin seda pulma. Tahtsin seda abielu. Tahtsin lapsi saada,» selgitas Kelly. «Rääkisin tol ajal isegi viie lapse saamisest. Vahel lihtsalt teed elus valesid otsuseid. See käib vist sureks kasvamise juurde. Usun, et tähtis on lihtsalt oma kõhutunnet  usaldada.»
Rowland rääkis, et on nüüd oma südameasjadega palju ettevaatlikum. «Naiseks olemine tähendab seda, et väärid maapealset paradiisi. Kui mõni mees tahab minuga kohtingule minna, siis teadku, et ma ei lepi keskpärasustega.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles