Pildid ja video: seitse aastat õgimist ja kaunist Titist sai Indoneesia kõige paksem naine

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Indoneesias Kalimantani saare keskosas Palangka Rayas elab selle riigi kõige paksem naine, kelle kehakaal on 350 kilogrammi.

37-aastase Titi Wati sõnul hakkas ta kaal kerkima seitse aastat tagasi, mil tal tekkisid õgimishood, teatab Caters News Agency.

37-aastane indoneeslanna Titi Wati kaalub 350 kilogrammi
37-aastane indoneeslanna Titi Wati kaalub 350 kilogrammi Foto: Caters News Agency/Scanpix

Naine vajas hiljuti terviseprobleemide tõttu haiglaravi ja haiglasse viimiseks tuli ta kodu aknast osa ära saagida, et teda saaks sealtkaudu platvormi abil välja tõsta.

Indoneeslanna ei saa oma suure kehakaalu tõttu liikuda ja ta päevad mööduvad kodumaja põrandal kõhuli lamades. Vahel suudab ta end keerata paremale või vasakule küljele.

Wati eest hoolitevad ta 52-aastane abikaasa Edi ja 19-aastane tütar Herlina.

Wati teatel on ta mitmel korral üritanud kaalu kaotada, kuid kõik need katsed on luhtunud ja ta kehakaal on veelgi suurenenud.

37-aastane indoneeslanna Titi Wati kaalub 350 kilogrammi. Foto kohaselt oli ta varem normaalkaalus
37-aastane indoneeslanna Titi Wati kaalub 350 kilogrammi. Foto kohaselt oli ta varem normaalkaalus Foto: Caters News Agency/Scanpix

Pere pöördus Indoneesia võimude ja filantroopide poole, et nad abistaksid naist, kes vajab nii maovähendusoperatsiooni kui selle jaoks raha.

Wati näitas teda külastanud ajakirjanikele fotosid, milline nägi ta varem välja. Piltidelt vaatab vastu kena normaalkaalus naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles